ALPLER ÜRÜNLERİ

Ynt: ALPLER ÜRÜNLERİ

bizim 2 tane alpler pulluğumuz var biri 2005 model 14 inç 3 bıçak diğeri 2008 model 14 inç 4 bıçak pulluklarınızın en sevdiğim yönü sağlam olması diğer markalarda kullandık onların pullukları hafif biraz daha iyi sürümü iyi oluyor ama şu şekilde tarla tüz taşsız ise ama alpler pullukları engebeli ve taşlı arazide ya cıvata kesiyor yada bıçak kırıyor başka kırılan yamulan hiç bir proplemle karşılaşmadım arazimizinde kimi yerlerinde toprak görülmeyecek kadar taş oluyor senelik ortalamada 1000 dönüm toprak işleriz.

normal pulluk; 4 lü 9 ve 10 numaralarda niye 30 veya 32 ara pulluğunuz yokda özel üretim yapıyosunuz bu konsempte pulluğunuz olmadığı için ünlü düşündüğüm marka ama daha almadım.hem kaldı ki türkiye traktörlerine göre pulluk 8-9-10-11-ve son olarak 12 numara pulluk satılmakda ve sizin bu modeller üzerinde yoğunlaşmanızı isterim.geçen aydın pulluğun 9 no 32 ara pulluğunu gördüm üzerindeki şase 14 no idi bu çok iyi birşey ama malum aydın pulluğun kulak yapısını beğenmediğim ve traktörü yorduğu için asla almayı düşünmedim

herşey puulluk mu elinde adamın eskim kulak kırık diyor bayi hemen değiştiriyor ...ALPLER SİZİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM PARAM SİZE SONUNA KADAR HELAL OLSUN .....

mustafa abi hayırlı işler.sizleri çiftçiyle iç içe görmek güzel.
bu arada abi ben SZTL den mehmet ayhan görüşmek üzere

2 tane 3/14 var
2 tane 4/14 var
1 tane 3/12 var bizde
şikayetim ok kırılması bizim tabirimizle bacak takıldıgı anda kırılıyor ve parça çok pahalı 2 yıl mı oldu ne sadece ok demirini tam hatırlayamadım 250 - 280 civarı bi fiyata almıştım bir tane çok delikli ana demiri 100 lira küçücük parça parça fiyatlarında bi ayarlama yapsanız çok memmun olurum

bizdede 4lü 8 inç deveboynu pullugu var bayada eski 90 senesinin altında o kesin gerçekten şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık

bende daha önce ufak traktör vardı şimdi çif çeker aldım puluk 5li istiyo 2004model bir 4lü12no pullugum var pim keser cinsinden bunu 5li yapsan olurmu olursa kaca malolur

türk tarımında lapler gibi bi rde eker mak firması var cokmkaliteli ürünleri var sonsuz tskler ,,, keske bu kalitede birde yerli traktör firmamız olsa

bızde ınç ayarlı otomatık 4lü köken var.otomatık pulluk agır oldugundan tasız arazılerı surmek için profıl sase pulluk almya karar verdık.ve babam alplerın 4 lu 14lu pullugunu almış.pullugu taktım tarlada 2 bas dolandım hemen gerı bıraktım.otomatık pullugumdan bı farkı yok motora fazla yuklenıyor.bu yuzden tercıgım unluden yana oldu

2008 yılına kadar alplerin 3 lü 14 lüsünü kullandım 2008 yılında ünlünün 4 lü 12 numarasını aldım çokda memnunum 4 lüde traktör daha rahat gitti.şimdide alpleri verdim 4 lü 13 numara ünlü aldım şuan elimde 12 ve 13 lü 4 lü ünlü pullukları var

haydarvurankaya link=topic=29034.msg687481#msg687481 date=1358442900' Alıntı:
2008 yılına kadar alplerin 3 lü 14 lüsünü kullandım 2008 yılında ünlünün 4 lü 12 numarasını aldım çokda memnunum 4 lüde traktör daha rahat gitti.şimdide alpleri verdim 4 lü 13 numara ünlü aldım şuan elimde 12 ve 13 lü 4 lü ünlü pullukları var

Bende kaç yıldır Alpler kullanıyorum fakat Ünlü ile değiştireceğim.

Sanki alplerdeki ilerleme turan pulluklarına benziyor.Gitgide motoru yoran pulluklar üretmeye başladılar gibime geliyor.Malzeme kalitesine laf yok ancak bu konuyu dikkate alıp bir incelerlerse seviniriz.Belki de bize öyle geliyordur :S

senin 3085 tıraş alpleri mana bulma şimdi ;D
Çağrı link=topic=29034.msg690689#msg690689 date=1358977489' Alıntı:
Sanki alplerdeki ilerleme turan pulluklarına benziyor.Gitgide motoru yoran pulluklar üretmeye başladılar gibime geliyor.Malzeme kalitesine laf yok ancak bu konuyu dikkate alıp bir incelerlerse seviniriz.Belki de bize öyle geliyordur :S

Cihan_özece link=topic=29034.msg690692#msg690692 date=1358977599' Alıntı:
senin 3085 tıraş alpleri mana bulma şimdi ;D
:D 4lü 13 çocuk oyuncağı phantom için :) ünlü olsa 6lıyı götürür :D

ertac sahın link=topic=29034.msg690695#msg690695 date=1358977653' Alıntı:
ek pıstoncu bılader yardım etsın cagrı :D
yok bilader ağırlık olarak değil de tutuyo gibi motoru :S