Ankara'da traktör haberi

Bilemiyoruz adamın ne derdi vardı? Çiftçiler olarak , tarım sektörü olarak , ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Haberdeki traktör küçük çiftçi traktörü , gariban çiftçi traktörü değil , sadece o dikkatimi çekti. Maliyetler çok çok arttı , birşeyler olmazsa seneye işimiz daha da zor.

Eylemdeki traktörün fiyatı 1.200.000 tl kişi belli ki boş biri değil haberlere inanmıyorum çarpıtma var meslis önünde oluyor olay.

Tank gibi ezmiş otomobilleri.Böyle bir haberle değilde, o caddede gezerken haber olsaydı keşke.Birkaç yüz bin liralık arabayla gezmeyi marifet sayan ank-ist üretimsiz zibidileri de artık Türkiye çiftçisinin ne tür araçlar kullandığını görüp çatlasalardı.

Başkasının malına zarar vererek eylem olmaz , oradaki vatandaşın arabasının ne suçu var? 10 tane traktör topla , her tarafini bayrakla Donat , medenice protesto mesajını yaz üstlerine , muhalif basina haber yada en azından sosyal medyada yayınlanan , böyle kafadan haksız duruma düşmüş milletin malına zarar verdiği için , çok şükür can kaybı yok

Adamın zaten milletin malına zarar verme niyeti yoktu. Polislerin dur ikazına uymadı polisler lastiklere ates açinca bide adamın ayağına sıkınca karıstı ortalik polis arabadan 1 şarjör mermi attım durmuyor diye bağırıyordu. Polis icin keyifli iş tabi bi ciftçiye sıkmak. Bu akşam traktörün üzerinde istop ettiği arabanın sahibi bayan konuştu. Gülsemmi üzülsemmi bilemedim[emoji1] [emoji2] [emoji609]

Bugün türk çiftçisi olarak bunuda tecrübe etmiş olduk.. O adam tek traktörle3 km yol boyunca okadar polisi atlatıp büyükelçiliğin önüne kadar gidebiliyor. Demekki Biz türk çiftcisiyle birlik olsak traktörlerimizle aynı olayı yapsak bütün ankarayı rehin alabilirmişiz. [emoji1] [emoji1] [emoji609]

Adamın zaten milletin malına zarar verme niyeti yoktu. Polislerin dur ikazına uymadı polisler lastiklere ates açinca bide adamın ayağına sıkınca karıstı ortalik polis arabadan 1 şarjör mermi attım durmuyor diye bağırıyordu. Polis icin keyifli iş tabi bi ciftçiye sıkmak. Bu akşam traktörün üzerinde istop ettiği arabanın sahibi bayan konuştu. Gülsemmi üzülsemmi bilemedim[emoji1] [emoji2] [emoji609]
İş o maddeye geldikten sonra durman lazım , Allah korusun canindanda olursun. Birçok vatandaş hayatını kaybetti bombalı araç saldırılarından , devlet ona göre onlem alıyor. Yanlış anlaşılmak istemem , protesto çiftçinin hakkı , sadece kimseye ozelliklede normal vatandaşa zarar verilmemesi lazım

İş o maddeye geldikten sonra durman lazım , Allah korusun canindanda olursun. Birçok vatandaş hayatını kaybetti bombalı araç saldırılarından , devlet ona göre onlem alıyor. Yanlış anlaşılmak istemem , protesto çiftçinin hakkı , sadece kimseye ozelliklede normal vatandaşa zarar verilmemesi lazım
Aynn işin matrak kısmı bu. Gercekten üzücü durum. Herkez cesaret edemez helede ankara gibi biyerde buyükelcilik onünde