araç bakımı hastalarının dikkatine ..


arkada$lar geçen günlerde basınçlı yıkama makinası alıcagımı belirtip bi kaç ürün linki koymu$tum .. neyse ara$tırma yaparken .. biz nasıl tarım hastasıysak otomobil bakım hastalarının oldugu bir site keşfettim .. sitede gerçekten açıklayıcı ürünler ve uygulamalar var ben makinamı temizlik ürünlerimi sipari$ ettim bile .. siteden yardım alarak aracınıza ve traktörünüze bakım yapabilirsiniz .. meraklılarına duyurulur ..

site : http://www.skodaturkey.com

iyi okumalar diliyorum .. umarım ilginizi çeker ..
 
Ynt: araç bakımı hastalarının dikkatine ..

benimde arabam skoda değil .. ama gerçekten çok iyi anlatım ve iyi ürün tafsiyesinde bulunuyorlar .. onlar sayesinde alıcagım basınclı yıkama makinasından kafada 500 lira kar yaptım .. sadece yıkama makinasına 850 lira vericekken .. simdi yıkama makinası köpük yapma aparatı 5 kg sampuan kaliteli mikro fiber bez 530 liraya mal oldu .. kısa sürede kendini amorti eder .. traktörüde cillop gibi yapıcam eheheh ama gerçekten hastalık bu i$ i$in icine girince cıkılmıyor ..
 
Ynt: araç bakımı hastalarının dikkatine ..

hasanfuat link=topic=52767.msg545444#msg545444 date=1329964551' Alıntı:
forum sponsorlarından ATAS oto bakım ürünlerinin güzel kampanyaları oluyo

evet ben atastan almadım .. getirtebilirlerdi belki ama ba$ka bi üründe bauhausta kampanya vardı ordaki irfan hocanın kullandıgı makinadan aldım .. foam lance ile sampuanıda atasdan aldım .. bakalım ürünler kargoda cuma yada cumartesi elimde olur en geç traktörü arabayı yıkayıp resim koyucam orayada burayada :) belki bizim forumuda hareketlendirir aldırırız ..
 

Benzer Konular