Ares Sürümde 2014!

Ynt: Ares Sürümde 2014!

sebazios link=topic=77310.msg913881#msg913881 date=1408835278' Alıntı:
Abi bunların sürdüğü yerden bişey çıkmaz. Yani en azından biz çıkartamayız :D

Adamların kaç cm ' den sürdükleri belli değil. Ares ' in çıkarttığı toprağa baksana, ufak tefek adam yanaşsa altında kalır, bırak kendi başına çıkmaz da..

110-90 ' ı görmüyo musun, gırtlağa kadar sokmuş çizeli. Gömü/define mi kalır o tarlada?

Zaten motorlara bakınca anlıyor insan.. Çıkartan zamanında çıkartmış çıkartacağını. Boncukla alınmıyo o Arion ' lar, Ares ' ler :D

Yav Berk. Kardeşim GoPro yoksa nası çektin o videoyu allasen? Söyle biz de çekelim.

Bi de sürüm sonrası çizel çekmişsiniz bazı yerlere. Kanola hazırlığı mı onlar? Öyleyse doğru yoldayım :D

Babana çok selam söyle, fena zehirledi beni. Eylül başı Önder Çiftçi ' deyim.

Abartıyosun Yılmaz abi :D gömü falan bulduğumuz yok, ama bi tarla var,eskiden trakyadan istanbula doğru giden gözetleme kulelerinden bitanesi bizim tarla, etrafında tuğla kalıntıları var, ilk aldığımızda bizim eski 630 john deere zor çıkıyodu tepeye kadar,sonra her sene etrafını dolana dolana azalttık tepeyi,inşallah düzlenince bişeyler bulucaz :D çizel çektiğimiz o tarlaya ayçiçeği ekeceğiz, bu sene yaşlık olduğu için ilk sürdüğümüz tarlalar çayır gibi oldu, o yüzden çizelle otları paraladık. Kanola ekimi için,sürümden sonra bi aykırı bi düz goble, bi de mikser,tırmık çekiyoz aydiii. :D önder çiftçiye de bekliyoruz abi ayrıca :D

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=77310.msg913888#msg913888 date=1408863010' Alıntı:
Güzel paylaşım berk eline sağlık. .
harbi neyle çektin gopro yoksa..
Tek elle çektim abi ya :D

alipasalierkan link=topic=77310.msg913950#msg913950 date=1408890817' Alıntı:
Güzel paylaşım Berk. Ares gene gübürdetmiş yerleri. İnşallah Arion ' uda göreceğiz böyle... ;)

İnşalah abi :D

ufukk link=topic=77310.msg913954#msg913954 date=1408894822' Alıntı:
Kalay gelsin Berk , yazın ihmal ettin burayı , :) Malum iş sezonu çok telaşlı oldu.
Paylaşımları bekliyoruz.

Merak etme ufuk abi, buralardayız. Daha fuar planı yapıcaz senle. Pariiis :D

DemirdöğeN link=topic=77310.msg914189#msg914189 date=1408986022' Alıntı:
güzel paylaşım saglı sollu düğmelerere dokununca uçacak sandım :)

Vites onlar ya,sistem çok basit,artıya basınca vites artıyo eksiye basınca vites düşüyor. Kalkışı 4le yapıp sonra 6 ya çıkarınca ondan düğmelerle oynamış gibi oldu :D

Herkese teşekkürler arkadaşlar. :)

umutmalkoc link=topic=77310.msg913870#msg913870 date=1408831011' Alıntı:
Berk kolay gelsin.aklıma takılan bazı yerlerinde hiç haramzade yok nerdeyse sıfır tane ,diğer yerlerde ise çok yeşerme var bunun sebebi ne ile alakalı merak ettim

Umut abi temiz olan tarla ilk sürdüklerimizden, daha yağmur yağmamıştı,diğer fotoğraftaki yeşil tarlada da,makineden bi ara taneyi kesemedik, ne oldu diye bakınırken,elekleri fareler sıvamış.Arkada da kavuz dağıtıcı olunca tüm tarlaya saçmış buğdayları :D

EROL AKGÜN link=topic=77310.msg913868#msg913868 date=1408830800' Alıntı:
berk kardeşim video yu ve resimlere seyrettim . süper olmuş ama nedense daha kabine atururke herkez klima butonuna dokunuyor . konfor ne kadar güzel bir şey . tüm iletilerin için teşekkürler .
birde merak ettiğim biz trakyalılar hep derin sürüm peşindeyiz , acaba yılmaz kardeşin dediği gibi hepimiz gömü peşindemiyiz . clas kabinde tam sana göre .iyi paylaşımlar .
Erol abi klimasız durulmuyor ya, açmaya cam yok,yanıyoruz :) derin sürümün amacı da otları engellemek abi.

Ercan AYKUŞ link=topic=77310.msg913865#msg913865 date=1408830440' Alıntı:
Berk kolay gelsin :)
Paylaşım için teşekkürler ;)
Claas baya bir enerji katmış sana ben öyle görüyorum ;) Arionlu günleri de bekliyoruz güçç*-* güçç*-*
Çok enerjiğiz abi ya,inşallah Arion da gelir bi ara :D

Ares ' in kapısındaki AC/DC yazısı ve dinlediğin müziklerden artıyı verdim Berkcim :)

Müziği dinlerken sürüme dikkat etmemişim.Dikkatimi çeken nokta pulluklardan dönen toprağın avrupai videolarda gördüğümüz şekilde güzel bir biçimde işlenmiş olması.Ayrıca claas gerçekten güzel traktör teknolojisi olsun,videolardan gördüğümüz kadarıyla çekişi olsun...

toprağın tavıda yerindeymiş. güzel paylaşım olmuş. ellerine emeğine sağlık. alk-*s alk-*s alk-*s