10.ayda arpa ekecegim tarlada aşırı kamıs bitiyor sürüyorum yine bitiyor kamıs ilacı atsam ekime 1 aylık bir zaman kaldı ekecegim araya zararı olurmuki
Ne zaman atmalıydımki ozmnArpada dar yapraklı bitki oldugu için atacagın ilaç arpayıda yakar çıkış olmaz
En guzeli Ilaci alacagin yerde bilgi verirlerEkime 1 ay kaldı zararı olmasa atayım diyorum
Ne tip ilaç attın, Total herbisit mi, yoksa başka bişey mi?Biraz önce attım 8 gün sonra derin sürüm yaptığım zaman hiç bir sorun olmaz deniliyor hayırlısı
Bu resimdeki ilacı attım
Kamış ada olur insallahKorfosat'ı bende kullandım memnun kaldım. Bizim bahçede çok pis bi ot vardı geçen sene roundup muadili ilaç attım kuruttu, geri büyüdü ot. Bu sene mayısta bunu attım aynı ot'a, hala patlayıp büyümedi, eseri bile yok. Bi ağacın dibini komple sarmıştı çok sıktım, şuan ağacın dibi kel toprak görünüyor sadece.![]()
Olurda biraz beklemeniz lazım.Kamış ada olur insallah
Hemen şimdi atmalisin yoksa arpa içindeki kamış la mücadele edemezsin. Anız ilacı at halleder. 20 litresi 400₺ 20 / 25 dönüme giderNe zaman atmalıydımki ozmn
Merakımı hos görün yüzde kac faydası olurkı ilacın 60 70Hemen şimdi atmalisin yoksa arpa içindeki kamış la mücadele edemezsin. Anız ilacı at halleder. 20 litresi 400₺ 20 / 25 dönüme gider
Mevcut olanı komple kuruturMerakımı hos görün yüzde kac faydası olurkı ilacın 60 70