ASKER ARKADAŞI

Arkadaşlar hepimiz ayrı yerlerde askerlik yapmışızdır,bugün trakkulubün 36000 üyesi var mutlaka herkesin bir tertibi veya aynı yerde askerlik yapmış devresi olabilir ama çoğumuzun isimleri farklı belki bu sayede herkes trakkulubde asker arkadaşlarına rastlayabilir nedersiniz örneğin ben;1981/2 tertip hatay/kırıkhan/curcurum/9.hd bölüğünde askerlik yaptım :)

Ynt: ASKER ARKADAŞI

acemi birligim malatya ulaştırma birligi usta birligi izmir asker alma daire başkanlı merkez askerlik şubesi tepecik son 3 ayımda izmir bayındır askerlik şübesi 1981/3 tertip

1971/3 Aydın 1.J.Er Eğt.Tb. 1.Bl. acemi birliği ve sonrası Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı S-1 yazıcısı..

1984 / 4 kral devre güçç*-*

acemi birliği erzincan topçu tugayı 5 inci bölük

usta birliği 39. mekanize piyade tugay komutanlığı, akçay kışlası, 2 inci tabur,
muharebe destek bölüğü

hatay / iskenderun

66/1 Acemi birliğim Denizli 12. piyade alayı çavuş talimgah taburu 3. bölük, usta birliği ise 229. mot. piyade alayı 3. tabur 8. bölük mamak, iki alayda şimdi başka yerlere taşındı.

77/1 kütahya hava er eğitim tugayı 2, bölük usta birliği istanbul cevizli sosyal tesisler (laf aramızda ordu evinde askerlik çok zor ömrümün 10 yılı orada gitti helal etmiyorumm)

1989-4 ACEMİ BİRLİĞİM MANİSA DOĞU KIŞLA PİYADE. USTA BİRLİĞİM KIBRIS TÜRK BARIŞ KUVVETLERİ TOPCU ALAYI ÇOK NAMLULU ROKET ATAR TABURU KARARGAH VE HİZMET BÖLÜĞÜ. YANİ KIBRISTAYDIMhttp://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/20567_249462534236_683954236_3132238_7634459_n.jpg

1972/2 ısparta dağ komando okulu karargah destek bölüğü usta birliğim bolu komando tugayı 1.tabur karargah destek bölüğü muhaere tk.