GÜRKAN link=topic=71128.msg818731#msg818731 date=1388349338' Alıntı:
bende parlayan aldım 2 yıl önce beyaz depolu 800 lt kol yüksekliği pistonlu. 1 sezon sonunda kollarda kendi kendine eğilmeler oldu. yandan bakınca yılan gibi duruyor. boyası çok ama çok kalitesiz. ayrıca altta astar boya yok. demir aksamlarda kaynaklar sağlam değil. el yıkamak için bulunan temiz su deposu delik çıktı, hatır belasına bayide başka makineden söküp değiştirdik. ayrıca kolların ucunda bulunan denge yayı önceden kullanılmış, kırılmış, tekrar kaynatıp benim makinaya takmışlar. kırılınca farkettim bunu. yani italyan pompa olması vasat bir makina. bir daha alırmıyım, almam.
Gürkan şikayetinin sebebini az çok tahmin edebiliyorum. Bahsettiğin zamanlarda bende 800 lt lik kollu aldım. Fakat bana verdiği tarihten 2 ay sonraya getirdi. Getirdiklerinde trakya tarafına mal yetiştiremiyoruz sözümüzü yememek içinde gece gündüz uğraşıyoruz aynı zamanda malzeme peşinde koşuyoruz demişti. O ara desteklemelerde hayli fazla idi. Bu yüzden sizin makine karambole gelmiş olmalı. Benim parlayandan hiç bir şikayetim yok (600 lt turbo ve 800 lt kollu makinelerini kullanıyorum) tık demediler belkide bize alelacele hazırlanmış malı göndermediği için olabilir belkide.
Ben bunun benzerini azimde yaşadım. Adamlardan havalı mibzer aldım fakat almadan ben bunu kullanmayı bilmiyorum ekimde öğretecek kadar gelecekseniz alayım yoksa hiç düşünmüyorum bilinen bir firmadan AB AD mesela en azından kullanıcısı var alayım diye konuştuk. Oradaki eşref ya da şeref isimlibir elemanları sen hiç merak etme geliriz dedi. Ekim günü geldi yarın oradayız dediler ertesi günü arıyorum açan yok en son mesajımdan sonra açtı. Tabii ki münakaşa ettik telefonda iş bitti gelin alın malınızı dedim tek kelimeyle. Aldığım bayi sözde bunları s.çmış sıvamış. Fabrikadan Süleyman isimli bir usta geldi sağolsun iyi bir ustaymış sorunları giderdi 3 yıl kullandım ve ilk fırsatta ekonomiyi düzeltir düzeltmez gönderdim makinayı. Sonradan duydum bana makine sattıklarına pişman olmuşlar, neden geriye almadınız madem diye haber gönderdim ama yüz astar olmuş bence adamlarda.