Atlar Tarla Sürüyor...

Atlar Tarla Sürüyor...

image.aspx

image.aspx

image.aspx

Ynt: Atlar Tarla Sürüyor...

arkadaşlar ne var bunlarda bizim buralarda ağaçların altına traktör girmediği için atla sürerler

dennizs link=topic=4844.msg50036#msg50036 date=1213700174' Alıntı:
arkadaşlar ne var bunlarda bizim buralarda ağaçların altına traktör girmediği için atla sürerler
zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-ssen bu atlarla gir de görem ben fidanların diplerine bu atlar kabinsiz traktörden büyük be biz 135 fergusonla gireriz çokta rahat oluo

walla yunus bizim buraya göre bunlar 2 beyigr....3*2=6hp+yağ soğutma :D acaba kabnnde klima warmı bide.....12 çeker.......pullukta 1 li 100 no heralde zuhaha....şaka bi yana beygrler cok güselmş ben binmeye alırım böle bişi param olursa tabi :D

büyüklüğünü farketmedim ama sanırım aygır deniliyor bunlara karacabeyde at harasında görmüştüm bunlardan

hyr bunlar aygır deıl...cinslerı farkı sadece...bunlar tek basına 4 ton cekebılırler...hız ıcın deılde guce yonelık bır at bunlar....

DEv serisi 1 hp gucunde
4x4
su sogutmalı
istedigin yone ve uzayan yan kollar
klimali= Kısın soguk= YAzın sıcak
istege gore cadir ( kişi kafasına sapka giysin)
ve daha bircok ozellikle sizi bekliyor

ADres: en yakındaki Dev at agiri