Bademde Para Var Gibi

Ynt: Bademde Para Var Gibi

tavaslı_okan link=topic=65713.msg744904#msg744904 date=1368804580' Alıntı:
verim yıl olarrak değişir bizim bademler kurrudur badem işinin garantisi yoktur....
ama benim yapacağım bademliği yanın dan su kanalı geçiyor verimi iyi olur diye umuyorum.

bademi taşlık yere diksen de yetişir... bademin suyla alakası yoktur.... yanından su geçiyorsa ceviz dik napacan bademi... hem daha fazla para yapar....

Bende araştırıyorum hangisi daha iyi olur tarlada su var eletrik var. hayırlısı neyse o olsun

tavaslı_okan link=topic=65713.msg744913#msg744913 date=1368805478' Alıntı:
badem dikeceğine ceviz dik daha iyi hem su da var diyosun devamlı baka bilirim dersen ceşitli meyvelerde dikebilirsin...
devamlı bakabilirm .ama hangisi iyidir onları bilemiyorum . 20 dönüm tarla var birazını zaten üzüm dikeceğim.

benim tecihlerimi söyleyeyim üzüm.ceviz.badem.erik.(erik nasıldır iyimidir) ayvaya gelince bilmiyorum aksarayda yetişirmi ama biara araştırıyım. :)