BENİ KARLAYANLARA İNAT PAYLAŞIMA DEVAM SON 10 AY İÇİNDE ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR

Ynt: BENİ KARLAYANLARA İNAT PAYLAŞIMA DEVAM SON 10 AY İÇİNDE ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR

Erzurum Şarkısı Eşliğinde Çok Güzel Bir Paylaşım Olmuş, Yakıta Dikkat Et Bizim JD ' yi Petrolcüler Zehirledi Sonuda...

Ynt: BENİ KARLAYANLARA İNAT PAYLAŞIMA DEVAM SON 10 AY İÇİNDE ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLAR

rfn26 link=topic=68141.msg811284#msg811284 date=1387196143' Alıntı:
ellerinize sağlık. güzel emek olmuş.
saol abi allah razı olsun :)
üsame link=topic=68141.msg811289#msg811289 date=1387196761' Alıntı:
Erzurum Şarkısı Eşliğinde Çok Güzel Bir Paylaşım Olmuş, Yakıta Dikkat Et Bizim JD ' yi Petrolcüler Zehirledi Sonuda...
abi çok çok saol erzurum türkülerini çok severim özellikle hani yaylam türküsünü :)abi ben zaten mazotta çok dikkat ediyorum temiz yakıt döküyorum abi. birde süzerek döküyorum ki pompaya zarar filan gelmesin bizim komsu köyde bir 5055 var adam süzmeden pis yakıtı ucuz yakıtı dökmüş motor bayılıyor. diyor sonra servis geldi bir süzek var mazot la ilgi ona baktı komple kir temizledi adama dedi yakıtı süjerek koyun birde pis yakıt koymayın demişti abi ondan sonra düzelmişti. pis yakıtın abi mazot pompasına bile zararı varmış saygılar selamlar abi :)