Benim Suçum Yok İnternette Buldum :D

Ynt: Benim Suçum Yok İnternette Buldum :D

bu resimleri koydunda aklıma bi olay geldi bi gün akşam arkadaşlarla eve gelirken evin yanında komşu var traktörde dışarda yaz akşamı 2.5 L pet şişeye kjüçük abdestimizi yaptı motorun egzozundan dökmüştük küçükken çok haindik

XxXEsinti66 link=topic=49335.msg485584#msg485584 date=1323447922' Alıntı:
bu resimleri koydunda aklıma bi olay geldi bi gün akşam arkadaşlarla eve gelirken evin yanında komşu var traktörde dışarda yaz akşamı 2.5 L pet şişeye kjüçük abdestimizi yaptı motorun egzozundan dökmüştük küçükken çok haindik
;D O da bişey mi ? Bizim köyde çocuklar bahçe hortumunu 640 ' ın egzozdan salmışlar allah ne verdiyse bütün su motorun içine dolmuş ;D

Dqn link=topic=49335.msg485588#msg485588 date=1323448575' Alıntı:
;D O da bişey mi ? Bizim köyde çocuklar bahçe hortumunu 640 ' ın egzozdan salmışlar allah ne verdiyse bütün su motorun içine dolmuş ;D

;D zuha-*-s ;D zuha-*-s bizim burdada çocuklar eski planetler var motorbisiklet onun depoyu açık su doldurmuşlar ;D zuha-*-s zuha-*-s