Bereket 60 E Bayılma

Arkadaşlar fiyatının uygun olması nedeniyle Bereket 60 E 4x4 almayı düşünüyoruz.Turbosuz bir motoru var ve forumdaki bazı arkadaşlar yolda römorkla giderken traktörlerinin bayıldığını ve vitesi küçültmek zorunda kaldıklarını belirtiyor buda kafamı karıştırdı açıkçası acaba yeni modellerde de bu sorun devam ediyormu? kullanan arkadaşlar varsa ve yardımcı olur bilgi verirlerse çok sevinirim.

Ynt: Bereket 60 E Bayılma

abicim şimdi berekette 40 kh hızvar yani öbür motorların 4 le çıktığı yeri o 3 le çıkar ama hızı aynı olur yani seri 4 ü ççoooookk seri geliyo ondan 3 e düşüyo 3ten 2 ye düşmezz

aksazli link=topic=37274.msg316692#msg316692 date=1292789306' Alıntı:
abicim şimdi berekette 40 kh hızvar yani öbür motorların 4 le çıktığı yeri o 3 le çıkar ama hızı aynı olur yani seri 4 ü ççoooookk seri geliyo ondan 3 e düşüyo 3ten 2 ye düşmezz
bilgi verdiğin için teşekkürler aksazlı arkadaşım.
Hemşeri sayılırız Kütahyada çok incik suyu içtim ben 5 yılım orda üniversitede geçti.

arkadaşım bende 70 t erkunt var turbolu 4 yıldır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim...erkuntun 60 lıgında turbo yok ondan bayılıyordur.birde cok seri motorlar.

70 likle aralarında fazla fiyat farkı yoksa 70 liğini tavsiye ederim.
yakıt olarak aralarında pek fark yoktur.