bereket 60 & tümosan 60 60

Ynt: bereket 60 & tümosan 60 60

bu videoda dişe diş kalmıslar erkunt cekıyo ama tumosan hıc assılmıyo bnde öyle kendım yayan cekerım o motoru ne olcak böyle cekişmeye böyle mf 135 te götürür tümosonu

bencede adıl olmamıs açık konusmak gerekırse arkadaslar toprak zemınde ozellıkle ılk basta ıkısıde asıloyo kımse mkmseyı goturemıo sora tumo bırakıo erkent alıyo en güzel çekısme asfalta olur esıt sartlarda

bir yere kadar tümosanın asılmayı bıraktığı doğru belli oluyor ama en sonuna dikkat ederseniz ikiside gaza yükleniyor ama çeken erkunt oluyor.sizin dediğiniz gibi olsa sürür gider ama burda patinajla yavaş yavaş çekiyor aklı selim insan bunun farkına varır.bereketinde kabinsiz ve daha hafif olduğunun dikkatini çekmek isterim

tümosan ne yapsa çekemezzzzzz ben bulsam yakınllarda yok ki buralarda ne servisi ne bayisi bulsam gidecem denicem inadına ama yokkkkkkk sizin 80 lik tümonun ağırlığına eş bu 60 lık araştırın görün ah ben ne zaman göreceğim bu çok çeken hiç satılmayan tümoları her traktörü her işte gördüm ama enter bile var tümo yok yok yok acaba neden

kofalcalimuhammet link=topic=24600.msg209745#msg209745 date=1251644169' Alıntı:
bu videoda dişe diş kalmıslar erkunt cekıyo ama tumosan hıc assılmıyo bnde öyle kendım yayan cekerım o motoru ne olcak böyle cekişmeye böyle mf 135 te götürür tümosonu
biz bunu bulduk paylaştık tümosanın çektiği bir video göster bana onu izleyelim tmm mı bir bulamadınız zaten hep yenik tarafsınızz çekişmelerde görünen bir de tümo nun çektiğini görsek ama nerde

erkunt cuların işigücü yalan dolan hile ya kabak lastili traktöre takarlar ya halatı yukarı takarlar tümosanın kendi şöförüne brakmazlar tümonun alnı açık O BİR EFSANE. googleye erkuntun feryadı yazda gör. çekişme odur.

sami abicim yaşın 38 olmuş ama bnce sen olmamışsın daha pişmemişsin bak şu an türkiyeyi dolaş tümosan mı yoksa erkunt mu daha çok tutuluyor gör aslıında dolaşmana gerek yok şöyle bir internet araştırması yap bakalım hangisi daha çok tutuluyor.ki erkunt şurda daha 2003 te üretime başladı sizin kuyruğunuzu en çok acıtan da bu değil mi?bu yazdıklarımı okurken eminim içinde kin ve nefret olucaktır.bnce mesajıma cevap vermeden önce sakinleş sakin kafayla bi internet araştırması yap ve öyle cevap ver.ben bu siteye üye olmadan önce sana yemin ediyorum tümosan hakkında en ufak bir bilgim bile yoktu emin ol bu benden kaynaklanmıyor.bu tümosandan kaynaklanıyor.şunu kabullenin artık türkiyede en çok tutan yerli üretim erkunt.ben diğer markaları küçümsemiyorum keşke onlar daha çok çalışsa da erkuntu geçse.bak bir traktörü kullanmada yorum yapmak kolaydır karalamak kolaydır bu sitede kaç kişi birbirini gördü.kim kimin ne kullandığını ancak sözüne güvenerek biliyor.bak ben yaklaşık dört yıldır bu siteye üyeyim ilk üye olduğum zamanki erkunt sahibi sayısıyla şu anki arasında dağlar kadar fark var.bu fark erkunt sahiplerinin bu siteyi duyup üye olmasından mı kaynaklanıyor yoksa erkunt sahiplerinin sayısının artmasından mı evet belki tümosan sahiplerinin sayısıda artmış olabilir.ama eminim ki erkuntun artışının yarısı kadar bile yokur. bnce çekişme eşit şartlarda olmuyor en iyisi arkaya eşit yükü verip yola çıkarmaktır yada aynı numara pullukları bağlayıp tarlaya sokmaktır ama bunda bile değişen bir sürü etken vardır.bak bugun nimet 70 t massey 285le karışlaştırılıyorsa servet 80 t landini 95 karşılaştırılıyorsa burda erkuntunda haklkını yememek lazım.bak ben türkiiyede erkuntla aynı güçte olup yani mesela servet 80 t 75 hp getir nh td 75d yi ikiside aynı güçte ikisde kabinli olsun ikiside mesela 2008 model olsun ikisinde sıfır lastik takalım ikiside 1400 devirde alper 4lü 14 le sürüm yapsın yada tümosanın 75 hp gücündeki traktörünü getir aynı şartları ona da sağla sen inanıyormusun erkuntun geçileceğine ben söyleyim ihtimali milyonda bir .en objektif yorumu aynı güçte birden fazla markayı kullanlar yapar yapanlarda var gerçek bir çekişme istiyorsan onları dinle o zaman görürsün saygılar........

çok güzel açıklamışsın kardeş ama zannetmiyorum ki anlaşılsın sağol açıklaman için çok doğru yargılarla sonuca gelmişsin teşekkürler

ozgurefe09 link=topic=24600.msg213815#msg213815 date=1252706938' Alıntı:
tümosan ne yapsa çekemezzzzzz ben bulsam yakınllarda yok ki buralarda ne servisi ne bayisi bulsam gidecem denicem inadına ama yokkkkkkk sizin 80 lik tümonun ağırlığına eş bu 60 lık araştırın görün ah ben ne zaman göreceğim bu çok çeken hiç satılmayan tümoları her traktörü her işte gördüm ama enter bile var tümo yok yok yok acaba neden
tumosan çok çektiginden az yaktıgından satılmıyo arkadaşım :D :D ;D zuha-*-s