beyler ne işlerle uğraşıyorsunuz

Ynt: beyler ne işlerle uğraşıyorsunuz

15 senedir ögrencilikle ugrasıyorum arada kantinci çiftci ve işci oluyorum yani tek devamlı meslegim var oda ögrencilik

yaz kış çiftci başka bişey yok
senenin 365 günü durmak yok
kar yağsa bile işe devam
biz kısaca havuccuyuz
mart ayında havuç sökümü bitmeden yenisi ekilir
çiftcilikte bundan daha zor ne olabilirki

Ben hamburgerde calisiyorum dayimin ogluyla eskiden babama yardim ediyordum tarlada(isvecte)babamla aram bozuk oldugu icin 3 yildir ciftlige gitmiyorum...yazin TR ye gittigim zaman dedeme yardim ediyorum okulda ciftcilik uzerine okumaya basladim iste böyle

dennizs link=topic=7411.msg78520#msg78520 date=1222291493' Alıntı:
sadece web tasarımı değil web tasarımı , güvenlik sistemleri ,microsoft partner program bayiliği ,bay t program bayiliği, neticaret program bayiliği,program teknik servis ,pc ve ev elektroniği satış bunlar için dükkan gerekli değil magaza gerekli ayrıca sadece web tasarımı yapan firmalar var bunları da unutmamak gerekli
deniz abi beni işe alırmısın bnde güvenlik sistemleri okuyorum :)

=>$@m£T<= link=topic=7411.msg117272#msg117272 date=1229966251' Alıntı:
Bende Anadolu Meslek Bilişim Teknolojileri Bölümü [ Bilgisayar ] okuyorum Daha lise 2 deyiz :)
çok geçerli bölüm olduğunu unutma...

BELEDİYE OTELİNDE İŞÇİYİM RESEPSİYON GÖREVLİSİ AYNI ZAMANDA DA ÇİFTÇİYİM.

ali ersin 266G link=topic=7411.msg116321#msg116321 date=1229880383' Alıntı:
deniz abi beni işe alırmısın bnde güvenlik sistemleri okuyorum :)
buyur gel alarm sistemlerinden anlıyormusun?? benm kafam çok dolu kodları aklımda tutamıyorum :)

otomotiv bölümü yüksekokul öğrencisiyim okul geceleri olduğundan gece öğrenci gündüz ve geri kalan bütün zamanlarda çiftçiyim

bir fabrikada kısım yöneticisi olarak çalışıyorum.
kuru tarım olduğu için fırsat buldukça köye gidip çiftçilik yapıyorum. ama işlerin zamanını kaçırmıyorum iki işi aynı anda yürütüyorum

öğrenci part time calışan hafta sonları havalara göre köyde çiftçilikle uğraşıoz

6 sene bir şirkette,3 senede kendi işyerimde esnaflık yaptım iki sene önce maliyetlerden dolayı kapattım. bir rahatladım bir rahatladım, şimdi ise yazın sadece baba mesleği toprak tarımı ile, kışın ise yazdan kazandığımı harcamakla meşgulüm. kriz geçerse tekrar ufaktan esnaf olmaya calışacağım inşallah.

bakın öğrenci arkadaşlar size abi tavsiyesi. öğrenci arkadaşlara sesleniyorum ;sizin köyde işlerinizi yapacak kimse kesinlikle vardır ,heves etmeyin traktörün sesine ,gücüne modeline ,çekişine.Siz kendinizi derslere veriniz köyü kafanızdan silmeniz lazım aksi takdirde başarı oranı düşer. izinlerde veya yazın köye gitmekle çiftçilik yapılmaz.OKUYUN OKUYUN Memlekette çiftçilik bitmiştir,yabancı güçlerin kuklası olduk ,teşekkürler hepinize