beyler ne işlerle uğraşıyorsunuz

Ynt: beyler ne işlerle uğraşıyorsunuz

bızz plazma kesım bukum oxy ısı yapıyoruz ben 4000*12000 cnc plazma kesım makınası kullanıyorum

esas meslek öğrenci - HAFRİYATÇI&OPERATÖR - LEŞBER(bir nevi amele ama kendi tarlası için amele olan kişi :D ) - ÇADIR-BRANDACI - PC TEKNİK SERVİS-seçtiğim bölüme göre veb tasarımı yada ağ işlenmeni :D (şimdilik amatör olarak), AZ OLARAKTA ELEKTRİKÇİ :D

operator11 link=topic=7411.msg80758#msg80758 date=1222973937' Alıntı:
esas meslek öğrenci - HAFRİYATÇI&OPERATÖR - LEŞBER(bir nevi amele ama kendi tarlası için amele olan kişi :D ) - ÇADIR-BRANDACI - PC TEKNİK SERVİS-seçtiğim bölüme göre veb tasarımı yada ağ işlenmeni :D (şimdilik amatör olarak), AZ OLARAKTA ELEKTRİKÇİ :D
maşallah sana , ne kaldı ki ?

ögrenci,çiftci,soför,pc destek ve web tasarımcı (amatör olarak) ,Otomosyoncu,elektrik elektroniktende biraz anlarım

İlk Yardım Eğitmeniyim,112 acil de çalısıyorum,hasat zamanında biçerdöver kullanmaya gidiyorum,,

Her türlü Mustafa :) bu cumartesi ist den çağırdılar serpil çakmaklının ajans sitesini yapıcam allah izin verirse:)

(bende öğrenciyim....bilgisayar teknik servis)...web tasarım ile bazen uğraşırım ama 6-7 aydır elimi sürmedim.....oto ses sistemi ve elektrik ve elektroniktende anlarım ve bu konularda bana danışabilrisiniz yardımım dokunursa ne mutlu bana...kalan zmnda çiftçiyim...

öğrenciyim (bilgisayar ağ sistemleri) yazın çiftçiilik işleri kum vs. işleri yapıyorum....öle işte :D

Bir insanın bir mesleği olur. Birden fazla olursa hiçbirinden pek anlamıyordur genç arkadaşlarım. Onun için tek meslek ve mesleğinde en iyilerden biri olmak birçok mesleğe sahip olmaktan daha iyidir. Onun için birçok mesleğe sahip olmaya özenmek hepsinde de başarı şansının düşük olması demek. Ben bunları kendimde tecrübe ettiğimden biliyorum. Şimdi mesleksizim.