Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük.
RıdvanAslan 22.06.2014 #2 Ynt: Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük. Kolay gelsin.Yerine birşey ekecekmisiniz?
delihan 22.06.2014 #4 Ynt: Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük. kolay gelsin ibrenin tavrı şu ben artık bişey demiyorum herşey ortada
Ynt: Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük. kolay gelsin ibrenin tavrı şu ben artık bişey demiyorum herşey ortada
ismailozmen74 22.06.2014 #8 Ynt: Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük. guzel paylaşım erkuntlardan memnun musun arkadaş ben eskı kasaları daha çok sevdım paylaşım için teşekkurler
Ynt: Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük. guzel paylaşım erkuntlardan memnun musun arkadaş ben eskı kasaları daha çok sevdım paylaşım için teşekkurler
S sebazios 22.06.2014 #13 Ynt: Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük. Hayırlısı olsun. Bi de şu an bezelye yerine çiçek ekiyoruz. Ekim için geç kalındı ama tarlanın boş kalmasından iyi.
Ynt: Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük. Hayırlısı olsun. Bi de şu an bezelye yerine çiçek ekiyoruz. Ekim için geç kalındı ama tarlanın boş kalmasından iyi.
YUSUFTUYLUOGLU 22.06.2014 #14 Ynt: Bezelye Yerlerini Babamla Sürdük. Hayırlı, bereketli olsun. . güzel paylaşım.