Telefonu temizlerken Mevcut video ve resimlerden boşken hatıra amaçlı bir klip yaptım bakın bakalım beğenecekmisiniz 
2 sene oldu abi, Küçük geldi, ama küçük olması dışında herşeyini arıyorum o ayrı bi konuGüzel çalışma olmuş, 3635 i göremedik sattın galiba?
Tam isabet, ortalama 600-650 kg verim aldım, tohumu 22 kg attım.cok guzel iscilik yapmissin hasatta oyle guzel olmus kac kilo verim aldin 600 kg var heralde bide tohumu kac kilo kullandin
Yerine göre onuda bu sene öğrendim, Şöyle video da disk tiller çekilen yere gerek yokmuş mesela biraz çıkışı etkiledi, Çünkü gördüğünüz gibi toprak kum gibi dağılmıştı zaten, ama resimdeki tarz da toprakta çok faydası oldu fark belli oluyor zaten.cok guzel merdanenin faydasi oluyo deyilmi
Teşekkürler, buğday cinsi avorio.maşallah cok güzel cins nedir
Teşekkürler, o an kamerayı ayarlarken kırılmış gözükmüş olabilir, kırılmışta olabilir, normalde o kadar dönük değildi.maşallah çok güzel ve keyifle izledim. bereketli olmuş allahın izniyle. sadece dikkatimi pulluk çiftinde direksiyon sola çok mu kırılmış bana mı öyle geldi