Bomba-2 Bölüm-2 :)

Ynt: Bomba-2 Bölüm-2 :)

Aynı şeyi soracaktım ben de kardeş ne ekilecek bu tarlalara ve bu traktörler kimin ? :D Paylaşım için teşekkürler kardeş, bombalar süperdi.

Daha bombalar bitmedi oooo :D :D Şimdi bu tarla EKOÇ nickli üyenin. Şu an mısırların olduğu tarla varya işte o tarla bu tarla :D Bu motorda İzzet abimizin. 90-80 DTK da EKOÇ nickli Ergun abeyin :D

doganbey1 link=topic=43626.msg403679#msg403679 date=1305851939' Alıntı:
Daha bombalar bitmedi oooo :D :D Şimdi bu tarla EKOÇ nickli üyenin. Şu an mısırların olduğu tarla varya işte o tarla bu tarla :D Bu motorda İzzet abimizin. 90-80 DTK da EKOÇ nickli Ergun abeyin :D

Yani bu İzzet abinin işi tesviyecilik öyle mi ? :)

tam cevap gelemdi :D yada ben çözemedm
tesviye neye yarıyor ve ne ekiliyo mısır ekilmiş peki sadece mısır içnmi tesviye yapılıyor ?

Ahmed abi Slajlık mısır biçimi, Lazer bu işleri yapar İzzet abi :D
Kardeşim lazer işi tesviyedir. Yani sulu tarımda toprağın her yerine eşit miktarda su dağılması amacıyla yapılır.

Anladım kardeşim, bu işleri yapan epey var herhalde. Özellikle mısır silajı işinde iyi para var sanırsam. :D

Vallaha bilmem ki :D İşini takip edersen her işte var. Ama tabi getirisi yüksek olan ürünler genelde sulu tarım yapılan ürünler oluyor. Bomba serilerine bakınız :D

Her işte var da bazı işlerde daha fazla var. :D Bi suyumuz da yok ki basalım silajlık mısırı. Ah ulan ah. :D

Bir bomba daha mı geliyor yoksa...

Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim.
T 7060 da 6 metrelik Alpler lazer var. Tümocan 90-80 dtk da 3.5 metre ilgi lazer var. Ama çekerken zorlanıyo :D
Havaya uçurmam merak etmeyin bea :D
Semih gayet üzel iş yapıyo tam ona göre :D
Lalecim önceden paylaşamadım :D insanın ya kaçarken ya *ıçarken gelirmiş ya :d bnde bi upload sitesi buldum yükledim hemen :D

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt