Ynt: bu da benim çiftlik arkdaşlar ...
maşallah
maşallah
Benimkide şanzumandan problem çıkardıneo8787 link=topic=73701.msg867069#msg867069 date=1395001089' Alıntı:
Konya yolu üzeri daha mantıklı olur ama yol boyunda birçok çiflik olduğu için hem arazi fiyatları çok yüksek hemde salgın hastalık yayılma riski var ama Adana yolu olsun Konya yolu olsun Sütaş,Torku ve Ülkerin geçiş güzergahı olduğu için pazarlama konusunda üstünlüğünüz olur zaten Aksarayda rekabetten dolayı süt fiyatları Türkiye ortalamasının çok üzerinde.neo8787 link=topic=73701.msg867565#msg867565 date=1395082401' Alıntı:ortaköyde kırşehir yolu üzerindeyim .ancak yer olarak memnun deyilim sebebi yollarımız aksaray merkezde olmayı yada konya yolu yada adana yolu üzerinde olamayı isterdim yani merkeze yakınlık uzaklık problem değil ama tem e karayollarına uzak olmak büyük problem benim için şuanda gönlümde çok var adana yolu veya konya yolu üzerinde bir araziye geçmek ancak insallah önümüzdeki yıllarda ilk planım ve hedefim bu şuan. dikey makina fimaks ancak kendi makinam değil geçici bir süre kullanıyorum ama çok memnun kaldım makinadan .sperma olarak massey i çok tercih ediyorlar tpi si inanılmaz. bende massey düşünüyorum açıkcası .denemekte fayda var...