Desteklemeler aldığım destekler bölümünde yazıyoruygulamanın neresinde gözüküyor acaba ben baktım bulamadım
Desteklemeler aldığım destekler bölümünde yazıyoruygulamanın neresinde gözüküyor acaba ben baktım bulamadım
Bazen sıkıntı oluyor silip tekrar yüklersen problem çozulurİndirdim ama uygulama çalışmıyor
Kazan ilçe tarım müdürüne çiftcilerden çıkıp şikayet eden olmuş.Ben 180 i aradım Sivastan arıyorum dedim Sivas yatacak illler arasında dedi tc sonu 0 2 4 olanlar yatacakmış bugün. Yine belirli iller var demekki hepsi yatmayacak.
6.8 olanlar her hafta öteleniyor sanki üvey evlatyızTc nosu sonu 0 2 4 olupda prim desteği alamayanlara bu gün yattı. Sonu 6 ve 8 olanlara haftaya yatacak galiba
Şubeden sorun pazartesi farklı bir hesaba yatmış olabilir.Tarım cebimde uygulamasında 24 ocakta yatmış gözüküyor hesapta bişey yok saçma sapan işler
24 ocakta ziraat bankası na gönderilen destekler için tc si 0 2 4 olanlar dün yattı tc si 6 8 olanlar haftaya cuma yatacakTarım cebimde uygulamasında 24 ocakta yatmış gözüküyor hesapta bişey yok saçma sapan işler
Maalesef. Sadece yalanlara gülüyorum..Hala bişeylerin düzeleceği umudunu taşıyan varmı?