Buğdayda Gübre

slm arkadaşlar.... buğdaylara kristal ve üre karıştırıp attım sizce faydası nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum...

Ynt: Buğdayda Gübre

sinan35 link=topic=82459.msg983874#msg983874 date=1426789818' Alıntı:

traking bad. Trakyali Heisenberg icin bir aday biliyorum sanki :) Saka bir yana bu sekilde farkli formlardaki gubreleri firfir ile veya capa makinasi ile karistirip atmakta randiman alabiliyor musunuz ?

Ben seker ile 33 luk a.nitrati karistirdim firfir ile attim seker kristal di granul uzaga gitti kristal daha yakina duzgun atamadm:)

arkadaşlar fırfıra 2 çuval kristal 1 cuval üre ile karıştırıp attım deneme yanılma...........:)

arkadaşlar kırklareli ili için nisan ayı az yağış gösteriyor nitrat gübresini mart ayı sonuna atsam yağış gösteriyor.acaba erkenmi olur özellikle trakyalı arkadaşların yorumları daha bana uygun olur.nisan ayında yağış göstermiyor. kurak geçicek gibi...

araplıova link=topic=82459.msg983882#msg983882 date=1426790424' Alıntı:
Ben seker ile 33 luk a.nitrati karistirdim firfir ile attim seker kristal di granul uzaga gitti kristal daha yakina duzgun atamadm:)

Hocam şekerden kasıt putra mı, çaya atılan mı?