buda benim motor
E enter 26.09.2009 #2 Ynt: bügün arkadaşın lastigi patlamıştı yardıma gıttık paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım 266 g nin tekerlekleri ince gibi geldi bana orjinalininkide böylemi
Ynt: bügün arkadaşın lastigi patlamıştı yardıma gıttık paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık arkadaşım 266 g nin tekerlekleri ince gibi geldi bana orjinalininkide böylemi
K kadiralien 27.09.2009 #3 Ynt: bügün arkadaşın lastigi patlamıştı yardıma gıttık plakamız kırşehir memleketimiz kırşehir.bize ne dayanır.kardaşım biz bozlak toprak çoçuğuz bu biz iş mi?kolay gelsin kardaşım...
Ynt: bügün arkadaşın lastigi patlamıştı yardıma gıttık plakamız kırşehir memleketimiz kırşehir.bize ne dayanır.kardaşım biz bozlak toprak çoçuğuz bu biz iş mi?kolay gelsin kardaşım...
O osmantc56 30.09.2009 #4 Ynt: bügün arkadaşın lastigi patlamıştı yardıma gıttık ben de kırşehirliyim arkadaşım sizin köy neresi acaba
Ynt: bügün arkadaşın lastigi patlamıştı yardıma gıttık ben de kırşehirliyim arkadaşım sizin köy neresi acaba
B burak can 29.04.2010 #5 Ynt: bügün arkadaşın lastigi patlamıştı yardıma gıttık paylaşm için teşekrler