bugun garajlara gırdım

Ynt: bugun garajlara gırdım

Ağır bakım atölyesi seninmi . :) Kendin yapabilmek bakım işini, tamir işini , çok güzel . alk-*s Hem boş zamanları değerlendirmek için çok yararlı bir iş . ok-*-s Yoksa bir çok ekipman yatarken çürüyor :(

gübre serpme makinasının yanındaki sulama pompasında memnunmusun.aynısından bende de var ama yıllardır depoda artık kullanmıyoruz. parça durumunu nasıl hallediyorsun.

yorumlar ıcın teşekkur ederım kıs gunu fazla gırmıyoruz normalde hersey yerlı yerınde olurda
sulama pompasını 1 sezon kullandım sonra attık garaja duruyor zavallı ordan oraya
mazot tankerını guzun almışdım baya kullanışlı cıktı elektrıklı pompa vesayacı var baya serı dolum yapıyor akulu ve kolla cevırmelı seceneklerıde var

çok güzel paylaşım tşkler 2 soru soracağım
-mazot tankeri nasıl çalışıyor, kaç tonluk, kaç lira
-2 tane gübre serpme var hangisi iyi markaları neler

phantomerkunt link=topic=62298.msg696748#msg696748 date=1359897825' Alıntı:
çok güzel paylaşım tşkler 2 soru soracağım
-mazot tankeri nasıl çalışıyor, kaç tonluk, kaç lira
-2 tane gübre serpme var hangisi iyi markaları neler
mazot tankerı 5 tonluk ama 4600lt alıyor guzun ıkısefer doldurdum elektrıklı ve sayaclı pompası var petrollerden daha hızlı dolum yapıyor eger arazıde ısen akuyle calısan dalgıc tıpı pompası var en arkada elle cevırmelı pompası var duruma gore hareket yanı
gubre makınaları bırısı 1 tonluk DÖNDER dıgerı konya urunu gurbuz dönder daha ıyı atıyor gecen bahar donderı 3500e gurbuzu 1200 e almısdım tankerde 4800 lıraydı harman sonu

Güzel paylaşım abi senin garaj bizimkine bakarak baya düzgün :D patlatma bile garajda :D Paylaşıma tşk.