...:::Bunlarda benim ekipman:::...

Ynt: ...:::Bunlarda benim ekipman:::...

çok kapsamlı ekipmanların var harika hep kaliteli.demekki ender görülen bilinçli bu işi yapanlardansın.nazar değmesin

bu alet işe yarıyorr kardeş

eline sağlık

photo0038ju0.jpg

benim gözüme takılan kombin neden 6lı değil 7030 un izini kapatmaz o bence..bide TD 85 5 li dönerliyi çekiyomu kardeş?toprak yumuşak mı yoksa..

sercaneker01 link=topic=3919.msg46192#msg46192 date=1212953183' Alıntı:
benim gözüme takılan kombin neden 6lı değil 7030 un izini kapatmaz o bence..bide TD 85 5 li dönerliyi çekiyomu kardeş?toprak yumuşak mı yoksa..
4 millete daha ucuz oluyo sırf kendi yerime degil  dısarıyda gdiyom zaten kombinin onunde rototiller war iste td cok raha cekiyo hiç farketmez toprak 

demekki dönerlinin ayarı güzel yapılmış ama yinede topraklarınızın yumuşak olduğunu düşünüyorum..burda ağır topraklarda 5 liyi çekmiyo td85..yani çok zorlanıyo çeksede..

buralada pulluk alırken sase bakıyoz anlayanlar sase guzel oldumu pullukta guzel oluyo izmir gelirsen toprakı incelemeyi unutma

İlk resimde sanki helikopterden çekilmiş gibi...Bu traktöre hasta oldum...Allah daha çok versin kardeş, hayırlı işler...

helal olsun valla o büyük traktör hangisi t 7000 mi