BURTARIM 2008 RÖMORKLAR....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: BURTARIM 2008 RÖMORKLAR....

Ellerine sağlık süper fotolar. Ben Palazoğlu ' nu çok beğeniyorum. Süper römorklar yapıyor, özellikle yüksek kapasiteli römorkları çok güzel.

Mustaf-a Eskisehiri link=topic=8387.msg87990#msg87990 date=1224865436' Alıntı:
Ellerine sağlık süper fotolar. Ben Palazoğlu ' nu çok beğeniyorum. Süper römorklar yapıyor, özellikle yüksek kapasiteli römorkları çok güzel.
cok super ya bu romorkunu acayıp begendım bıde NH olucak super ıkılı olur mavısler

bu römorklarda arkada çift teker olanlar varya yan yana onlar dönüşlerde nasıl sorun olmuyormu acaba..yoksa onlardada boştayken arka dingili kaldırma sistemimi var kamyonlardaki gibi :)

öyle bi sistem yok gorundugu sekılde arka arkaya ıkı lastık donuslerde belkı kasabılır

Arkadaşlar bu römorklar görünüşte çok iyi hoş lakin bunlar saç bükmesi tonajı görünce eyilmeler başlıyor, ben yeni yaptırdım 10 tonluk bi römork 4 tekerlekli 5.5 mt uzunluğunda 3 dingil vs. yakın bir zamanda resmini atacam bakalım beyenecekmisiniz.

emeğine sağlık süper fotolar...

KoCaSLaN link=topic=8387.msg89372#msg89372 date=1225207143' Alıntı:
Arkadaşlar bu römorklar görünüşte çok iyi hoş lakin bunlar saç bükmesi tonajı görünce eyilmeler başlıyor, ben yeni yaptırdım 10 tonluk bi römork 4 tekerlekli 5.5 mt uzunluğunda 3 dingil vs. yakın bir zamanda resmini atacam bakalım beyenecekmisiniz.

4 tekerlekli ama 3 Akslı... ilginç 1. aksa 2 dğer akslara ise 1er teker düşüyor :)
4 tekerlekli 2 akslı olur ama 3 akslı 6 tekerlekli olur dimi...

arkadaşlar bu romörkler özellikle dört teker olanlar traktörleri çok zorluyolar bide park etmek çok zor birde çok çabuk devriliyor dayanlıklıda değiller dağılıyo gidiyo 3-5senede size tavsiyem seri üretilenlerdense el yapımı olanlar daha dayanıklı ne ve kullanışlıdır fiyatları da uygun dur.bizim erzincanve cevresinde genelinde kullanılan 12-13 tona kadar yük atılabilen romörkler kullanılır.fiyatları ise 5000ile7000ytl arasındır ikinci el ise daha ucuzdur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...