buyur burdan YAK !!!!

Sanayide bir motosiklet geldi vurdu kız-*sw kız-*sw çok süratliydi allaha şükür bişey olmadı çocuga olan arabaya oldu .motosiklettede epey bi hasar var neredeyse pert

Ynt: buyur burdan YAK !!!!

Geçmiş olsun. Sen ne kadar kollarsan kolla. Gelir birisi patlatır. Ben zaten trafiğe çıktığımda kendimden değil. Etraftakilerden korkuyorum. Kör gibi gidiyorlar. Çok dikkat etmek gerek.

geçmiş olsun. size ve motosiklet sürücüsüne birşey olmamış ya önemli olan da bu zaten. diğerleri telafi edilebilir..

geçmiş olsun İbrahim, neyse bunuda maddi atlatmışsın, yanılmıyorsan 3 ay öncede böyle birşeyle yine karşılaşmıştın sanırım.

araba duruyodu geldi gümmm kız-*sw ben çocuk yere uçarak düşünce hemen 112 yi aradım ölmediya gerisini boş ver araba yapılır motosiklet alınır

bartu link=topic=54328.msg573842#msg573842 date=1333396795' Alıntı:
geçmiş olsun İbrahim, neyse bunuda maddi atlatmışsın, yanılmıyorsan 3 ay öncede böyle birşeyle yine karşılaşmıştın sanırım.
evet ama o zaman tafikte seyir halinde öndeki durmuştu , bu biz dururken geldi çarptı , arkadaşlar sanayi gibi kalabalık bir yerde yaklaşık 70 km gibi bir sürat yaparsa olacagı bu benim arabaya girmese öbürüne girecek kesin vııııınn dedi güüm die ses geldi

geçmiş olsun maldan çıksın Allah size sağlık sıhhat versin
sanayi zaten trafiğin en sıkıntılı olduğu yer

geçmiş olsun .ucuz atlatmış motosiklet sürücüsü..çamurluğa denk geldiği için şanslıymış.