Case jxc serisi kullanan arkadaslar kullandiginiz c serilerindeki eksikleri olmasini isteginiz donanimsal ozellikler nelerdir.
Abi şu şanzıman opsiyonlarını biraz artırsalar hiç fena olmazAlmanyaya giden Farmall C seriisi standart 13x12 vitesli. Opsiyonel olarak ise 25x24 ve 20x20 vites seçenekleri mevcut. Ayrıca powershuttle opsiyonel. +1 vitesler muhtemelen Maxxum seriindeki gibi yol vitesi olmalı. Üretimi yapan KOÇ olunca yerli piyasaya verdiği TR6 seriisinde bile yol vitesi yok
JXC seriisindeki 8x8 opsiyonel bile olmamalı. En azından standart sıralı 12x12 ve opsiyonel 24x24 vites Hi-Lo şanzıman olmalı. Sürüngen isteyenler için 20x20 de olabilir. Ya da T4000 seriisi gibi 16x16 ve 32x32 Hi-Lo olmalı. Yapılabilecek en büyük yenilik bu bence
![]()
Kullanıcısı değil de hastası olarak yorum yaparsak;
Başka bir konuda sıralamıştım en büyük eksiği şanzımanın yetersiz olması.
Buna ek olarak;
Powershuttle standart olmalı ki bu opsiyonel bile değil. Power Clutch yani el debreyajı olmalı. Difransiyel kilidi ve çiftçeker kolu elektronik olmalı. Hidrolik ayar kolu standart olmalı, ya hidrolik kaldırma kapasitesi yeterince artırılmalı ya da ek piston konulmalı. Son olarak kompresör de olursa bi eksiği kalmaz gibime geliyor![]()
Jx c farmall da var zaten. Onlarin gücü fazla diyorsan Hattat 4075 almak lazım.Kullanıcısı değil de hastası olarak yorum yaparsak;
Başka bir konuda sıralamıştım en büyük eksiği şanzımanın yetersiz olması.
Buna ek olarak;
Powershuttle standart olmalı ki bu opsiyonel bile değil. Power Clutch yani el debreyajı olmalı. Difransiyel kilidi ve çiftçeker kolu elektronik olmalı. Hidrolik ayar kolu standart olmalı, ya hidrolik kaldırma kapasitesi yeterince artırılmalı ya da ek piston konulmalı. Son olarak kompresör de olursa bi eksiği kalmaz gibime geliyor![]()
Jx c farmall da var zaten. Onlarin gücü fazla diyorsan Hattat 4075 almak lazım.
Bu arada jxc sahip olan arkaşlara sesleniyorum, case jxc yi buçuk, vites topuzundan debriyajlı serisi çikardigi gün elinizdeki traktörlerin 2. El degeri 5000 tl düşer. [emoji6]
Arka tertibat bu şekilde olsa yetmezmi
Bunları yapmasını beklemek yerine Mf alın saydıklarınızın bütün hepsi mevcut![]()
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunları yapmasını beklemek yerine Mf alın saydıklarınızın bütün hepsi mevcut![]()
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.