Ynt: çiftçilik mi memurluk mu?
Allah razı olsun abı bızım sıkıntılarımızı anlattıgın ıcın ahmet abı ye 100 de 100 katılıyorum aynı durumu yasıyoruz mal alırken mal satıcak duruma gelıyoruz...
Ahmet745 link=topic=47611.msg458987#msg458987 date=1319229061' Alıntı:benim tavsiyem memurluk 10 sene önceki durum olsa tereddütsüz çiftçilik 10 sene önce bizim köye tırlarla gübre geliyodu ağaç başı 4 5 kilo gübre atn vardı ama şimdi 1 kilo dahi atamıyoruz ben sulu tarımla uğraşıyorum biz 2002 yılına kadar her sene 10 dönüm yer alıyoduk şimdi elimizdekileri kaybetmemek için çabalıyoruz ayakta zor duruyoruz satmadık çok şükür ama bu şartlarda giderse dayanmak çok zor çünkü bizim sulu tarımda masraf daha çok ben 120 dönüm yer işliyorum bu sezon 4 ton mazot aldım harcadım ve şeftali 50 krştan gitti sen yap hesabını böyle bi kaç sene daha dewam ederse traktörleri takoza çekip giricez bi fabrikaya işe eldekileri kaybetmemek için çabalıcaz yani anlıcan bu (AMPUL) yandığından beridir hayatımız karardı....
Allah razı olsun abı bızım sıkıntılarımızı anlattıgın ıcın ahmet abı ye 100 de 100 katılıyorum aynı durumu yasıyoruz mal alırken mal satıcak duruma gelıyoruz...