Cumhurbaşkanı teröristi affetti !

Ynt: Cumhurbaşkanı teröristi affetti !

Şimdi %50 miz çok sinirlense bile diğer %50 alavere dalavereyle bastırır bizi merak etmeyin :D :D :D

1342 link=topic=60418.msg659230#msg659230 date=1354795605' Alıntı:
Şimdi %50 miz çok sinirlense bile diğer %50 alavere dalavereyle bastırır bizi merak etmeyin :D :D :D
:D walla ben oy işine karışmayayımda şöyle bişey gözlemledim :)
bu adamlar kötünün iyisi... yani türkiye de siyaset denen bişey yok abicim hepsi dümen herkes dümenci..

vay anam vay milleti boyle uyutuyorlar cifcinin halını soran yok **..pancara 133 lira fiyat vermişler mazot olmus4190 tl vay anasına *** boyle işin gübre desen 760 lira arpa para etmez ne olacak hacıııı

bu konuya alıntıda olsa bi yazıyı paylaşmak istiyorum.bu gidişle sonuda olacağı bu zaten..

İŞ BULAMAYANLARA ÇAĞRI...
Dağa cıkın.silah bile almanıza gerek yok.üstünüze bir iki çul,çabut bulun kafanıza geçirin,boynunuza takın,belinize sarın.sonra en yakın karakola varın ,ben pkk lıyım teslim oluyorum.af yasasından yararlanmak istiyorum ,pişmanım deyin.
size en güzel iş ayda 1500tl maaş hazır.okuyup üniversite bile bitirmenize gerek yok.ilkokul,ortaokul mezunu olsanız bile gecerli.
o yüzden sade affetmeyle olmaz geridekileride düşünseler bari onlarada maaş bağlasınlar.allah korkusu yoksa.