dana kesim

Iyi gunler arkadaşlar bölgenizdeki kesim fiyatlarıni ve nerelere kestirdiğinizi yazarmisiniz.Ayrica bursada etbalik dışında nereye kestirebilirim yardımlarınızı bekliyorum

Ynt: dana kesim

Ben bir hafta önce 20 tl, den peşin para kestirdim(yağsız kesim ).
İstanbul kesimi yapan celep kesti,et ırkı olursa 21 e kadar kesiyorlar beğendikleri hayvanları.
Bu arada hoş geldin iyi forumlar.

İLKERARZU link=topic=77245.msg912940#msg912940 date=1408559665' Alıntı:
Iyi gunler arkadaşlar bölgenizdeki kesim fiyatlarıni ve nerelere kestirdiğinizi yazarmisiniz.Ayrica bursada etbalik dışında nereye kestirebilirim yardımlarınızı bekliyorum
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz :)
Afyonda dana kesim(yağsız)20,5 ile 21,5 tl, inek kesim 18-19 geçen cuma sormuştum :)

Bu günlerde Aksarayda fiyatları çekmeye çalışıyorlar 19.800 peşin yağlı dana kesimi şuan 19.300 tl fiyat veriyorlar,bu durum başka bölgelerdede varmı acaba yoksa buradaki et tüccarlarının oluşturmaya çalıştığı kargaşamı?

1 saat kadar önce sardık 6 tane. 11,65 tl canlı baskül. Fire mire, ıvırzıvır yok. Net. Parayı kantarda aldım. (Çanakkale Merkez)

balikesir merkez dana 21tl istanbul kesimi yanliz cok temizlik yapiyorlar kafadan hayvan basina 10kg lafta cope gidiyor otele yapilan kesim de 15 kg fark oluyo

Bu gün 3 adet kestirdik ikisi 12 , şer aylık biri 13 aylık toplam 665 kg karkas geldi yağsız kesim peşint para 23 tl fiyat .

İyi danaları 23,5 da kesiyorlar.