İşte burada farklılık oluyor buğday ayçiçeği işlemesi olmuyor mısır damlama bizde damlama değil damlama olmayınca ara yarma işlemi gübreleme işlemi set işlemi ark yapma derken mısırla sulamaya kadar traktörler içinden çıkmıyor ki bunun yanında bağ var her haftanın iki günü ilaç atımı ayriyetten işlemesi zeytin arası işlemesi benden olsunBende bağ yok fakat 1500 dönüm 2 traktörle çok rahat işleniyor munavebe ekimi yapıyorum 120 dönüm damlama sulama mısır ekiyorum 80 dnm arpa 80 dnm yem bitkisi 600 buğday 600 de ayçiçeği
Nerelisiniz bu aradaSöylediklerimi yanlış anlama terbiyesizlik yapmak hiçbir zaman yapmak istemem tabiki her zaman fikir alışverişinde bulunmak isterim eminimki birbirimizden fazla bildiğimiz vardır
Yok ne yanlış anlaşılması her zaman fikir alışverişinde bulunucaz tabikide mısırda hangi çeşitleri ekiyor sun toprak yapın nasıl sulama suyu ne sekildeSöylediklerimi yanlış anlama terbiyesizlik yapmak hiçbir zaman yapmak istemem tabiki her zaman fikir alışverişinde bulunmak isterim eminimki birbirimizden fazla bildiğimiz vardır
EdirneliyimNerelisiniz bu arada
Pioneer 31 Y 43 ekmistim bende birde beyaz kocalı olan tohumdanPioneer ekiyorum sulama salma su deniliyor bizim buralarda tabiri çahizse yabani sulama