DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri 2013

Ynt: DLG-ÖÇP Tarım ve Teknoloji Günleri 2013

Eline sağlık üstad gitmiş kadar olduk , niyetlendim gitmeye ama yancı bulamayınca kaldı..

Fuar kötü değilmiş.
Fotolar için eline sağlık.
Bu kurakta gidip çok mecbur kalmadan kimse iş yapmaz , hem tarlaya hemde alet edavata yazık.
Keşke her tarafı sulasalardı aletlerin ve traktörlerin düzgün çalışması daha iyi görülüyor.
Bir traktör geçip hemen arkasından bir sürü adamın çizinin içine bile büyüteç ile bakması , komik geldi bana. Hepimiz tarladan geliyoruz , neyin ne olduğunu biliriz. Bak karşıdan gör işte , yada git traktörü dene ,aleti dene , ama hemen arkasından toz toprak içine girip büyüteç ile bakar gibi çiziye bakmaları bana komik geldi. :)

İsmail Pelit link=topic=67476.msg766668#msg766668 date=1376604572' Alıntı:
Güzel paylaşım o mf nin arkasndaki dönerli pulluğun markası ne güzel bişeymiş :)
Fiyatı da pulluk kadar güzel.12000€.Böyle avro olarak yazılınca az gözüküyor ama liraya vurunca 30000 lirayı geçiyor :)