Bankaya sms ile kredi ile basvuruyorsun 2 dk sms ile olumlu veya olumsuz cevap verebiliyorlar. Veya pilakayı sms ile sorgulayabiliyorsun .devlet aslında her şeyi biliyor.herkezin gbtsi devletteo pust 1 suçluysa devlet-kanun-hakim 3 suçlu..
madem "nerden buluyorsunuz bu sahtekarlari" diyorlar.. yani biliyorlar!
niye münasip bi yerine kazığı cakmiyolar!
Mustafa Kemalpaşalı biri olarak iki kez üzüldüm. Dolandiricilikta sinirlari zorlayanlar var malesef. Bilginiz olmasi icin paylasiyorum, bazi kisiler önce piyasanin ustu fiyata pesin fiyata alim yapip güven kazanip, sonra aksilik bahanesi ile vurgun yapanlar da var.
Geçmiş olsunyarına kor yanına koymaz yüce Allah.
Bir insanın emeği nasıl harcanır boğazından nasıl geçer bu işi yapanlar diyecek bişey yok.
Malları evimden almaya gelen nakliyeci de onlarla beraber çalışıyormuş. Tabi bize birbirlerini tanımayıp aracıyla iletişim kurduklarını söylediler!!! Nakliyecinin arabasının bahçemde malı yüklerken plakası görünecek şekilde fotoları var. Acaba malımı çaldıklarını iddaa etsem emniyete, fotolarda bizim bahçede... Faydası olur mu ki...
malını çaldıklarını ıddıa edersen sana birde dava açarlar çünkü malını çalmadılar dolandırdılar seni. avukatla görüşmeden bişey yapmayın.
geçmis olsun misliyle çikar insallah o hirsiz siz siz olun asla ama asla Mustafa Kemal pasali .bir kisiden alis veris yapmayin bize buzagi satilar bir kac tanesi hastalikli çikti 30 kg süt veren inek sattilar inek bize gelince 10 kg süt verdi inege hormon vermisler o yüzden o kadar süt vermis bir seferligine yanindaki buzagisi da takma çikti inek kisirmis o memleketin yanindan geçmeyeceksin burada birisine 20 tane gebe diye inek sattilar kisir çikti inekler adam yari yariya zarar etti
Gerçekten oralar öylemi ? bende oralardan 3 aylık buzağı alacaktım 8- 10 tane. Hastalıklımıdır?
Gerçekten oralar öylemi ? bende oralardan 3 aylık buzağı alacaktım 8- 10 tane. Hastalıklımıdır?