EGE BULUŞMASI

Ynt: EGE BULUŞMASI

ydincbayram link=topic=82543.msg983202#msg983202 date=1426668969' Alıntı:
Ali traktör gelse daha iyi olurdu bu buluşma hemde bahanemiz olurdu istersen erteleyelim biraz daha, traktör gelince yaparız karar senin.
abi evet traktör nisanda teslimat olucak bi problem çıktı bugun halloldu ancak nisanı beklemem gereken bir durum var bayii vereyim traktörü diyo ama ben almak istemiyorum . nisanda alcam isterseniz nisan başı uapalım çünkü en fazla 10 gün daha bekliycem belki o kadar bile beklemem ama garanti olsun diye diyorum .

Ali SARAÇ link=topic=82543.msg983284#msg983284 date=1426689097' Alıntı:
abi evet traktör nisanda teslimat olucak bi problem çıktı bugun halloldu ancak nisanı beklemem gereken bir durum var bayii vereyim traktörü diyo ama ben almak istemiyorum . nisanda alcam isterseniz nisan başı uapalım çünkü en fazla 10 gün daha bekliycem belki o kadar bile beklemem ama garanti olsun diye diyorum .
Geç olsun güç olmasın demişler, traktör gelene kadar erteleyelim. Buradan duyururuz yine yeni tarihi.

Traktörle ilgili problemi hallettik.yarın teslim alıyorum,eğer isterseniz ortak bi tarih belirliyelim.benim için hergün uygun ama bazı arkadaşlar hafta sonu olmasını istiyorlar malum okuyorlar.ortak bi tarih belirlşyelim bende ona göre hazırlanayım :)

Hayırlısı olsun Ali. Bu hafta sonu için işimi ayarladım. Yarın mısır yerlerini karıştırıcam, pazarda buğdaya gübre atıcam. Bunun haricindeki günler bana uygun.

araplıova link=topic=82543.msg986224#msg986224 date=1427307879' Alıntı:
Eyvallah abi yakup hocam gelirse benide alir belki giderken :) yakup abi görsün bu iletimi
Yakub abi geleceğini söyledi bi görüş istersen

Abi sabah saat 9 gibi burda buluşup börek çörek simşt oeynir allah ne verdiyse alıp bi kshvsltıyla günümüz başlar diye düşündğm :) akşama takılırız .. Erken buluşursak iyi olur

Nasip olursa geliriz abi benim alasehirin koyunden okuldan bi arkadasim vardi ziraat muhendisi kismet olur belki gelmisken onuda gorurum :)