Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten ehlıyet alma ısıde ıyıden ıyıye zorlasmıs artık sınavlar 3 ayda bır oluyormus bırde kaldıgını düşün bekle anam bekle 2008 nısanda sınava gır 2009 da ehlıyet al zorlaşmıs yonetmelık
yarın erken uyanabılırsem yazılcam bıraz zorda erken uyanmam neyse zaten ehlıyet soran mı var babam 30 yıldır traktor 10 yıldır araba kullanır en yuksek ehlıyet var (hıcbırı yanı ucak bıle kullanır ole doıo]
13 SENEDİR C EHLİYETLİYİM.
EHLİYET YOKKEN 1995 ' DEN ÖNCE BELKİ 50 KERE POLİSE YAKALANDIM. EHLİYET ALDIKTAN SONRA DAHA 10 KERE POLİS YÜZÜ GÖRMEMİŞTİR EHLİYETİM, BİR GARİP İŞ POLİSLER BİLİYOR SANKİ EHLİYETİN KİMDE OLUP OLMADIĞINI,SÜRÜCÜNÜN ARNINDA YAZIYOR SANKİDE OKUYORLAR DURDURMUYORLAR EHLİYETLİ ŞÖFÖRLERİ...
Geçen gün biryere gittik arkadaşlarla elmadağda.Tam arabayı park ederken önüme bir polis ekip arabası durdu.Adam uzunca bana baktı,bende bir süre ona baktım.Sonra sakin sakin arabadan indim,bir köşeden izledim ne yapcak diye.Sonra adam çekti gitti allahtan