sana cağ kebap ısmarlayacammmm
sana cağ kebap ısmarlayacammmm
Kolay gelsin abiEkli dosyayı görüntüle 41600
13 polarlıları [emoji15] hasada dewam
Kolay gelsin abi
Kolay gelsin bereketli olsun abiEkli dosyayı görüntüle 41600
Kolay gelsin bereketli olsun abi
Kolay gelsin polar hepmi düşük yoksa çeşitten mi kaynaklı umarım verim iyidirEkli dosyayı görüntüle 41600
Kolay geleEkli dosyayı görüntüle 41600
Kolay gele
Kolay gelsin polar hepmi düşük yoksa çeşitten mi kaynaklı umarım verim iyidir
Kolay gelsin kardeşim toplama mevsimi, durmak yok.Ekli dosyayı görüntüle 41600
Kolay gelsin kardeşim toplama mevsimi, durmak yok.
selamlar beyler.İyi akşamlar arkadaşlar herkese kolay gelsin. Pınarbaşı'dan selamlar
A. Selam Yusuf abi iyiyim yazı bir dert kışı bir dert olmuş seninkiselamlar beyler.
yaşar durumun nasıl
kesek kırmak için denemedik yol kalmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 41603
Kolay gelsin geçmiş olsunEski makineyi söve saya bağlattirabildik [emoji846].Dekara 400-600kg arası mısır balyası çıkıyor.
![]()
![]()
Hayal ettiğimiz hayatta ileri gitmek varken biz niye geri gidiyoruz? [emoji17] . Geçen emanet düzenle ekim yaptık. Dünde amcam fırfırla tohum ve gübreyi dengesiz dağıtıp üstüne rotovatör çekmemi istedi. Başta kendisi kullandı ne var ne yok indirdi. Ben binince 5cm karıştıracak şekilde kullandım. Ne vizyon ne mantık var... Sanki tohumu 15cm gömünce o cılız tohum çıkacak.
![]()
Adana'ya sardık hayırlı olsun [emoji3]. Çelikeli bir daha malımızın arasına koymayız.
![]()
Kolay gelsin üzme makinayıEski makineyi söve saya bağlattirabildik [emoji846].Dekara 400-600kg arası mısır balyası çıkıyor.
![]()
![]()
Hayal ettiğimiz hayatta ileri gitmek varken biz niye geri gidiyoruz? [emoji17] . Geçen emanet düzenle ekim yaptık. Dünde amcam fırfırla tohum ve gübreyi dengesiz dağıtıp üstüne rotovatör çekmemi istedi. Başta kendisi kullandı ne var ne yok indirdi. Ben binince 5cm karıştıracak şekilde kullandım. Ne vizyon ne mantık var... Sanki tohumu 15cm gömünce o cılız tohum çıkacak.
![]()
Adana'ya sardık hayırlı olsun [emoji3]. Çelikeli bir daha malımızın arasına koymayız.
![]()
Kolay gelsin Akif bereketli olsun . Mısır sapini balya yapmak iyi oluyor öğlenleri ineklerin önüne dök direk yiyorlarEski makineyi söve saya bağlattirabildik [emoji846].Dekara 400-600kg arası mısır balyası çıkıyor.
![]()
![]()
![]()
![]()