Teşekkür ederim abi şu vardı babam bağkurda zamanında baya para yatırıyordu ssk dan emekli olursa bağkura yatırtığı parayı geri alabilir miYok bıtmez ama eger borclanma olursa daha ucuza cıkar onun için dedım
Teşekkür ederim abi şu vardı babam bağkurda zamanında baya para yatırıyordu ssk dan emekli olursa bağkura yatırtığı parayı geri alabilir miYok bıtmez ama eger borclanma olursa daha ucuza cıkar onun için dedım
Tam ne kadar sgk ne kadar bagkur var suan hangi sı odenıyor VS bakmak lazım bence sgk ya gıdıp bır baktırınTeşekkür ederim abi şu vardı babam bağkurda zamanında baya para yatırıyordu ssk dan emekli olursa bağkura yatırtığı parayı geri alabilir mi
Ben unuttuydum askerde olduğunu. Babamın amcası gitmişti normalde yaşı ve günü dolmuştu bir dilekçe imzalamıştı sordum ne diye bilmiyorum dedi 2 sene sonraya ötelendi emekliliği. Çocuklarına söyledim beraber gidin diye gitmediler sonuç 2 sene uzadı ama niye olduğunu anlamadım. Belki maaş yükselsin diyedir belki başka bişeydirValla kardeşim ben askerdeyim işte gitmem sıkıntı biraz
Celal yukarda yazdıkların bilğiler tam dogrumu baban 69 doğumluysa 84 yılında 15 yaşında olur . 15 yaşındaki birininde sigorta primi kabul olmaz biliyorum ben.Arkadaşlar merhaba
Bugün babamla konuştum kendisi 2000 sonrası bağkurlu emeklilik için 60 veya 65'i bekliyecek diye biliyorum
Biraz araştırmış 1984 yılinda marmaris'te garsonluk yaptığı sıralar sigortası 6 ay yatmış ssk'dan borcunu yatırırsa daha erken yaşta emekli olabilir mi 1969 doğumlu babam
Amcam 1987 yılında 1 sene kahve işletmişti o ssk dan emekli oldu 10 yıl önce o da şu an 58 yaşında
baban askerden sonramı çalış öncemi çalıştı, sonra çalışdı ise askerlik süresi primini yatırırsınız, bağkura yatırdığınız prim miktarı kaç gün, son üç yıl ssk ya prim yatırmanız gerekir. ssk dan emekli olmak için. bağkurdan primi geri alamzsınız.Teşekkür ederim abi şu vardı babam bağkurda zamanında baya para yatırıyordu ssk dan emekli olursa bağkura yatırtığı parayı geri alabilir mi
AleykümselamSelamünaleyküm
işler hafifleyince çay aklına geldiSelamün aleyküm,
Hayırlı akşamlar.
Çaylar nerede?
Çok yabancı geliyor uygulama değişik bi atmosfer oldu iPhone sorunu inşallah düzelir tez zamanda eski sıcak ortamı özledimişler hafifleyince çay aklına geldi
O adam emekliliği fazlasıyla haketmiş başlangıç varsa yeter yaşı kaç aceba önemli olan 1 gün dahi olsun başlangıç olsunArkadaşlar merhaba
Bugün babamla konuştum kendisi 2000 sonrası bağkurlu emeklilik için 60 veya 65'i bekliyecek diye biliyorum
Biraz araştırmış 1984 yılinda marmaris'te garsonluk yaptığı sıralar sigortası 6 ay yatmış ssk'dan borcunu yatırırsa daha erken yaşta emekli olabilir mi 1969 doğumlu babam
Amcam 1987 yılında 1 sene kahve işletmişti o ssk dan emekli oldu 10 yıl önce o da şu an 58 yaşında
Ama abi şu var bağkur da 25 yıl isteyebilir bağkur dan emekli olacak çünkü o ağırlıkta askeri de yaptırabilirArkadaşlar merhaba
Yoncanın sonunu kaldırdık, iyiyiz şükür.Site beni de zorladı ama eskiden daha ıyı karşılıklı sohbet gıbıydı hocam bugun çaylar senden işi bitirdin ancak galıba