Ne güzel nekadar duman o kadar randiman diyorduk ne demeye dumanı kestiler ki erkunt kücük ciftcinin canıdır Allah yolunu açık etsin daha kaliteli yapmaları ümidiyle
Yigidi öldur hakkını yeme ercan sadece kalite eksigi var onu da tamamlarsa alırım bitane jd ye kardeşAdamsın Castle ağamemekli bir erkuntcudan beklenenler sözler...
Yigidi öldur hakkını yeme ercan sadece kalite eksigi var onu da tamamlarsa alırım bitane jd ye kardeş
2017 yılını kalite için ayırdı erkunt başka konu olmayacak nokta.
Dogru diyorsun abi 2012 de ilk cikani aldim ben kobay gibi nereyi kırsam saglamlaştırdilar 2017 kalite yıli olacaksa 2019 da almak lazimBen onun için 2018 i bekliyom biladerNe yani, fakirmi sandın beni?
2020 de benim 5h eskir 5h in yerine on süspansiyon lu bi tane erkunt çekerim abiDogru diyorsun abi 2012 de ilk cikani aldim ben kobay gibi nereyi kırsam saglamlaştırdilar 2017 kalite yıli olacaksa 2019 da almak lazim![]()
Sayende abiEllerine sağlık birader, birde ilkten sen çalıştıraydın tam teşekkürlü olurdu.
Bak olmaz deme oluyormuş başka videolarla bekliyoruz aynen devam.
Aynen siz de mi fuardaydınız ? Benim en çok dikkatimi çeken iki şey tasarımı ve arka kolun hidrolik olmasıIsparta fuarında o kadar marka ve çeşit traktörün içinde en fazla ilgiyi çeken model 110 Haşmet oldu![]()
2017 yılını kalite için ayırdı erkunt başka konu olmayacak nokta.
Aynen siz de mi fuardaydınız ? Benim en çok dikkatimi çeken iki şey tasarımı ve arka kolun hidrolik olması
![]()
mTalk'tan gönderildi
Abi alemsin vallaBen onun için 2018 i bekliyom biladerNe yani, fakirmi sandın beni?
Ben onun için 2018 i bekliyom biladerNe yani, fakirmi sandın beni?
Dogru diyorsun abi 2012 de ilk cikani aldim ben kobay gibi nereyi kırsam saglamlaştırdilar 2017 kalite yıli olacaksa 2019 da almak lazim
2020 de benim 5h eskir 5h in yerine on süspansiyon lu bi tane erkunt çekerim abi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayende abi
İNŞALLAH başka videolarda var atarım
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaliteyi de artirirlarsa bu kafayla John deere ile kapışırlar. Adamlar Crd hasmeti 140 dan aşağı vermiyorlar. 5105m de 148 bin lira. Bu kafayla çiftçi dostu olamazlar nokta.
Abi alemsin valla 2018de bizim hasmeti satalım sana olmamı
Bu arada motur canlı olmuş insanın alası geliyo ama o paralar verilmez gibi cok beaa
TrakKulüp Mobil Uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.