İnşallah kardeş td ye göre üstün duruyo ama arazide nasıl olur bilmiyorum sadece bi pullukda denedim bugün performans iyi y diErkunt 110 ve new holland 110 kullanan birisiyle konuştum erkunt tarlada daha iyi iş yapıyor az yakıyor newholland daha yavaş gidiyor haliyle mazotu cok yakıyor diyordu
Erkunt serviside 100 ve 110 luklarda çok kaliteli malzeme kullanılmış saglam motor diyordu
Erkunt 85E güzel bir traktördü.Her işlevinin hakkını veriyordu.Erkunt 110 henüz 2 saatte.Herhangi bir işe sokmadım ama o da beygirinin hakkını verir sanıyorum.Common rail ve PS yok.@Göktürk- abi de yeni aldı daha öncede Erkunt kullanıcısı olarak yardımcı olacaktır![]()
İyi kaçtın abiErkunt 85E güzel bir traktördü.Her işlevinin hakkını veriyordu.Erkunt 110 henüz 2 saatte.Herhangi bir işe sokmadım ama o da beygirinin hakkını verir sanıyorum.Common rail ve PS yok.
NH 110 un TDD,TDD bluemaster,T5,TR 5,TR 5 blue master gibi çok seçenekleri var.Onun hakkında fikir belirtmem yanlış olur,kullanıcısı değilim.Yakın çevremde de yok.Karşılaştırma özellikler,fiyat ve kullanıcıların şikayetleri olup olmamasına göre yapılırsa objektif olur.Ayrıca içlerine,dışlarına,konfora,malzeme kalitesine de bakılabilir.
İkisi de iyi traktör deyip,bu işten sıyrılıyım.
Td lere göre Erkunt iyi usta td kullanıcısıyım araziye daha koşmadm ama kabin konfor olarak td yi geçerErkunt 85E güzel bir traktördü.Her işlevinin hakkını veriyordu.Erkunt 110 henüz 2 saatte.Herhangi bir işe sokmadım ama o da beygirinin hakkını verir sanıyorum.Common rail ve PS yok.
NH 110 un TDD,TDD bluemaster,T5,TR 5,TR 5 blue master gibi çok seçenekleri var.Onun hakkında fikir belirtmem yanlış olur,kullanıcısı değilim.Yakın çevremde de yok.Karşılaştırma özellikler,fiyat ve kullanıcıların şikayetleri olup olmamasına göre yapılırsa objektif olur.Ayrıca içlerine,dışlarına,konfora,malzeme kalitesine de bakılabilir.
İkisi de iyi traktör deyip,bu işten sıyrılıyım.
Saolasın kardeş yanlız bugün bi römork la işim oldu damper de damper kolu sabit durmuyor yani Nası desem benim newholland da kaldırmaya aldn mı sona kadar kaldrr kendi otamatik atardı bnda elle tutmak gerekiyor damper de falan önemli deil de bazı ekipmanlar da sabit basınç yapması gerekiyor. Servise sordum bnlar böyle dedi şaşırdım.100lüks kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı 200 saatte yağını filtrelerini değişitirip kullanıyorum 5li 12yi çok raat çekiyor tarla viteslerini kullanmaya çalış hidrolik ayarları bende çok hassas ve kaliteli memnunum 5ton kapatiseai var kaldırmam demez koparır yeterkş bakımını yap yağına suyuna bak önüne gelen remerku takma hidrolikleri direksiyon vs sorun çıkarır yakıt uygun çekişte 100hp traktöre 135lik kadar yaksın diyemem yakacakki çekecek
Hidroliklerinede alışırsın hidrolik düğmesini yukarı konumda bırakma kapalıya getir pompayı götürür buçuk düpmesinide motor ısınmadan kullanma servis uyarısydı
İnan daha kuyruk mili ni nerden çalıştracam onu bilmiyorum düğmeli di galiba110luk erkunt td 110 dan kat be kat iyi. Biz 6 yildir kullaniyoruz. 3500 saatte. Genel olarak memnjnuz. Sadece kuyruk miline dikkat et. Fazla zorlama , kuyruk mili dislisini kirabilir. Ceki islerinde zorlayabilirsin sikinti cikarmaz.
Bazen kolların takılı kaldığını duymuştum dikkat etmeli hidrolikleri çok sağlam özen istiyorSaolasın kardeş yanlız bugün bi römork la işim oldu damper de damper kolu sabit durmuyor yani Nası desem benim newholland da kaldırmaya aldn mı sona kadar kaldrr kendi otamatik atardı bnda elle tutmak gerekiyor damper de falan önemli deil de bazı ekipmanlar da sabit basınç yapması gerekiyor. Servise sordum bnlar böyle dedi şaşırdım.
TD110 çamur alanda gayette kullanışlı duruyor.Yorumlara baktım gayet yerinde. Ola ki birisi burada bu iki traktör arasında td110 u överse bir daha geleyim. Zira evveliyatında 2012 td110 2014 haşmet kullandık. Şuan elimizde 2016 haşmet crd(deutz) ve 2017 td110 var. Özetle: iyi ki Haşmet derken senin gibi traktörün taaa.. td110 diyoruz. Mecbur kalmadıkça binmiyoruzSelametle..
Valla hoca bende td ciydim bide Haşmet deneyek dedik . Buna 38 jant takmam gerek olmaz falan diyorlar bi bilgin varmı kardeşYorumlara baktım gayet yerinde. Olaki birisi burada bu iki traktör arasında td110 u överse bir daha geleyim. Zira evveliyatında 2012 td110 2014 haşmet kullandık. Şuan elimizde 2016 haşmet crd(deutz) ve 2017 td110 var. Özetle: iyiki Haşmet..derken senin gibi traktörün taaa.. td110 diyoruz. Mecbur kalmadıkça binmiyoruzSelametle..