erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!

Ynt: erkunt nimet new holland tn75 aynı eşit şartlarda fark ortada !!

Walla dediğin gibi son zamanlr bi suru seri çıkardılar ama td-D serisinin yakıtından dolayı herkes yakıyor diyr ama o dediğin S modellerinden alan görmedim hiç ..

SmhGwz link=topic=39818.msg356701#msg356701 date=1299761575' Alıntı:
Walla dediğin gibi son zamanlr bi suru seri çıkardılar ama td-D serisinin yakıtından dolayı herkes yakıyor diyr ama o dediğin S modellerinden alan görmedim hiç ..
cunku td d serisi ile aynı die çiftçimiz bilmiyo brosurleri attım bak td d serisi brosuru açılmıyo fakat td 75 d 75 hp 4 silindir turbosuz 270 tork 75 56 turbo var galiba 270 tork aynı ikiside fakat td75s 72 hp yani onlardan daha gücsuz gorunuyo ve 3 silindir ama orjinal turbolu 290 tork bi makinanın torku çok onemlidir 68 hp erkunt 270 tork servet 75 hp 291 tork yani td s serisi en iyi serisi yerli modeller arasında fakat tn leri tam bilmiyorum birde diger avrupa modellerini gormedim gerçekte td s serisini incele snnde hoşuna gidecek ve kullanmak nasip olursa kullan dene farkına varacaksın hem yakıt dusuk hem guc fazla ok-*-s :8

cazgin0020 link=topic=39818.msg356711#msg356711 date=1299761857' Alıntı:
cunku td d serisi ile aynı die çiftçimiz bilmiyo brosurleri attım bak td d serisi brosuru açılmıyo fakat td 75 d 75 hp 4 silindir turbosuz 270 tork 75 56 turbo var galiba 270 tork aynı ikiside fakat td75s 72 hp yani onlardan daha gücsuz gorunuyo ve 3 silindir ama orjinal turbolu 290 tork bi makinanın torku çok onemlidir 68 hp erkunt 270 tork servet 75 hp 291 tork yani td s serisi en iyi serisi yerli modeller arasında fakat tn leri tam bilmiyorum birde diger avrupa modellerini gormedim gerçekte td s serisini incele snnde hoşuna gidecek ve kullanmak nasip olursa kullan dene farkına varacaksın hem yakıt dusuk hem guc fazla ok-*-s :8
o zmn Td75 s daha iyi içlerinde..
Tnin teknik özellikleri biraz yarım ama ..

Uploaded with ImageShack.us

yav td s hiç iyi olur mu Allah aşkına biraz mantıklı ol arkadaş yav 2 güç çıkışı var o bi dezavantaj zati ha kaldırma kapasitesi düşük olabilir tn nin ama tds ve tdd ye beş basar t4030 lar ise sağda sol bırakır

BASAYEV link=topic=39818.msg356820#msg356820 date=1299767093' Alıntı:
yav td s hiç iyi olur mu Allah aşkına biraz mantıklı ol arkadaş yav 2 güç çıkışı var o bi dezavantaj zati ha kaldırma kapasitesi düşük olabilir tn nin ama tds ve tdd ye beş basar t4030 lar ise sağda sol bırakır
guc çıkısı bildigim kadarıyla sonradan da eklenebiliyo istersen masraf yaparsan ama bilgilerine bi bak brosurlerine bak hangisinin daha avantajlı oldugunu anlarsın yada tarlada dene ok-*-s

ulen tarlada denesen ne birinin vites seçeneği 12+12 tds lerin tn lerin 16+16 hem konfor var herşey var tdsde orcin kabin bile yok hem bu kadar iyi tds neden almadın ya bak iki motorun da silindir 3 2,9 demi artı tn de tork rezervi var %32 35 civarı birde avrupadan ithal başka diyecek söz yok motora anlayana

BASAYEV link=topic=39818.msg356846#msg356846 date=1299768052' Alıntı:
ulen tarlada denesen ne birinin vites seçeneği 12+12 tds lerin tn lerin 16+16 hem konfor var herşey var tdsde orcin kabin bile yok hem bu kadar iyi tds neden almadın ya bak iki motorun da silindir 3 2,9 demi artı tn de tork rezervi var %32 35 civarı birde avrupadan ithal başka diyecek söz yok motora anlayana
tn 75 le td 75s nin fiyatı aynı değil ve td 75 daha avantajlı benim için ben erkunt kullanıyorum eger bi gun erkunt bi hata verirse bıktıracak bi hata new holland a donecek olursam direk td 75s ye bakarım cunku tn 75 ler avrupa falan diyorlar ve piyasada az parça sıkıntısı olabilir ama td 75 s nin hiç bi zaman parça sıkıntısı olmaz tarladada aşşa kalacagını sanmam td tt 56 serisi arasında seçimim td s serisi

yav tds lerin tdd lerden daha sağlam olduğu söyleniyor tnde de parça sıkıntısı olamaz da biraz pahalı olur ama tn75 o motorda üstün segementinde şimdi senin tdsdeki buçuk takviye tn de ikiye bölünmüş bir şekilde bu da vites seçeneğini çoğaltıyor

tnler sağlam motorki 2 yıl boyunca 5000 saat olup sadece balya işi yapmış motorun sadece debreyaj telinin koptugu biliyorum :) ve pparça sıkıntısı artık olacagını sanmam çogu marka kendine zeval gelmemesi için hemen tedarik ediyorlar.. :)

BASAYEV link=topic=39818.msg356867#msg356867 date=1299768741' Alıntı:
yav tds lerin tdd lerden daha sağlam olduğu söyleniyor tnde de parça sıkıntısı olamaz da biraz pahalı olur ama tn75 o motorda üstün segementinde şimdi senin tdsdeki buçuk takviye tn de ikiye bölünmüş bir şekilde bu da vites seçeneğini çoğaltıyor
tam bişey diyemem ama td 75 s kullanıcısı var 3 takviye levyeli vites motor güzel iş yapıyo 4 14 pulluk arkasına bakmıyo fakat td 75 zor çekiyo ve yakıtı digerlerinden az parça sıkıntısı yok her tarafta ucuz parça tn ler dedigin gibi parça pahalı kaçar biraz birde bazı parçası elbette avrupa oldugu için siparişle gelebilir yerli serisi gibi olmaz ve yanlış bilmiyorsam ikisininde kuyruk devirleri 540 750 devir tds nin de tn a nında yanlışmıyım aynı çalışır die dusunuyorum pek gozle gorulcek bi farkı olacagını sanmıyorum yinede

cazgin0020 link=topic=39818.msg356876#msg356876 date=1299768964' Alıntı:
tam bişey diyemem ama td 75 s kullanıcısı var 3 takviye levyeli vites motor güzel iş yapıyo 4 14 pulluk arkasına bakmıyo fakat td 75 zor çekiyo ve yakıtı digerlerinden az parça sıkıntısı yok her tarafta ucuz parça tn ler dedigin gibi parça pahalı kaçar biraz birde bazı parçası elbette avrupa oldugu için siparişle gelebilir yerli serisi gibi olmaz ve yanlış bilmiyorsam ikisininde kuyruk devirleri 540 750 devir tds nin de tn a nında yanlışmıyım aynı çalışır die dusunuyorum pek gozle gorulcek bi farkı olacagını sanmıyorum yinede
bence yolu işi her şeyde Tn az yakar ;) çünkü şanjıman ve hızlılık iidir ;)

yav şimdi buraya kadar anlaşdığım belli oldu biraz tn75 avrupa olduğu için emisyon şekli tier2 iken tdsnin tn nin çıktığı yıllarda tier1 şimidlerde tier2 oldu tds yani tn bi adım önde gidiyor orcin kabini var oda çok önemli bi faktör bak

BASAYEV link=topic=39818.msg356883#msg356883 date=1299769183' Alıntı:
yav şimdi buraya kadar anlaşdığım belli oldu biraz tn75 avrupa olduğu için emisyon şekli tier2 iken tdsnin tn nin çıktığı yıllarda tier1 şimidlerde tier2 oldu tds yani tn bi adım önde gidiyor orcin kabini var oda çok önemli bi faktör bak
olabilir fakat tr de para onemlidir ucuz olması herşeyi değiştirir ok-*-s aralarındaki fiyat farkına td s ye intercoller falan taktırtsan o zaman td 75s daha iyi çıkar :)

her nyese o ekonomik durum ile alakalı birşey o beni alakadar etmez gümrük vergileri düşse daha ucuz olur

SmhGwz link=topic=39818.msg356882#msg356882 date=1299769172' Alıntı:
bence yolu işi her şeyde Tn az yakar ;) çünkü şanjıman ve hızlılık iidir ;)
tabikide boşta pullukla tarlaya giderken hızlı traktor az yakar ama arkasında 2 tane 3 tane ful dolu ramork olunca o hızları imkanı yok yapamaz aynı çekerler aşşa yukarı o zaman aynı yakarlar :)

cazgin0020 link=topic=39818.msg356892#msg356892 date=1299769448' Alıntı:
tabikide boşta pullukla tarlaya giderken hızlı traktor az yakar ama arkasında 2 tane 3 tane ful dolu ramork olunca o hızları imkanı yok yapamaz aynı çekerler aşşa yukarı o zaman aynı yakarlar :)
işte öyle değil..
sen şimdi erkunt vitesi fazla diyon ya yokuşu war fln işte o dediğin tndede war oluyor .. ve o dediğin td serisi 1.5 litre yakıt çıkarabilirmi ve daha aşşasını ..
tnda 1.5 geçmedi yakıt war bi abinin .. işte farkları çok herşey öyle orda yazdıgı gibi olmuyor
4 tekerden çekip 4 tekerde freni olan tn ;) ötekiler değil ;)

yani haliyle hızı düşer ona birşey diyen yok arkadaş ama videodaki kadar aciz bi motor değil tn75da adam ağır vitesle gidiyo batırmış pulluğu erkuntçu cızdırıp gidiyo adalet nerde burda