Dünya traktör üreticilerinin önde gidenlerini söylüyoruz orda yok burda yok...Ya bi bırakın at gözlükleri ile bu işe bakmayı...Sadece bi bölge için üretilmiyoki...burda yok diyosunuz...sizin oralar dünya değilnforcer link=topic=7086.msg288088#msg288088 date=1281295061' Alıntı:
saydığın; Same, John Deere ve Deutz, dünya da kendini kanıtlamış traktörler...Bahçe motoru değil bu bahsettikleriniz...![]()
cazgin0020 link=topic=7086.msg288311#msg288311 date=1281444254' Alıntı:kardeşim kanıtladıysa o motorlar gel say denizli de parmak sayısını geçmez o traktorlerden fakat nevholland doludur burda ve yeni olarak tumosan massey ve erkunt çoğalmaya başladı onlar daha iyi olsa millet te herhalde alırdı dayanıklılık lazım başta bol parça lazım
kardeş motor şanzuman tarlada kullanılcak vitesler ve agırlık dagılımı super haliyle de motor süper oluyo same güzel motor ama erkunt la aynı gucte oldugu zaman kaybeder cunku tarlası super ama duz yolda agırlık ile yarışsalar 3 ramork takıp o zaman erkunt geçemez ama tarlada inanın kimse tutamaz erkuntu tabiki eşit şartlarda diyorumali kuzu link=topic=7086.msg308547#msg308547 date=1290190943' Alıntı:slm bn manisalıyım bende same argon ve ford war same gercekten guzel gattar traktor bız ıste traktore acımayız sımdı 3. ncu traktoru almak ıstıyoruz bıcercılık te yaptıgımı ıcın blyada kullanıcaz same 80 lık ıle erkunt 80 lık arasında kaldım not ları okuyorum erkunt ları kullananlar cok memnun vıdeo ları ızlıorm gercektn gzl erkuntları kurtaran zf şanzıman olmasımıdır.
şanzumanda yağsızlıktan kilitlemiş rampa yere santrafişle su basarken yağsızlıktan şanzuman yatak sarmışyasin köse link=topic=7086.msg288068#msg288068 date=1281287149' Alıntı:doru erkunt cok satıldından 1 tane oda 2009 şanzuman kitledi
senin beş yıllık geçmişi var dedeğin ERKUNT same-deutz fahr a MOTOR YAPACAK perkıns e motor bloğu yapıyor sen neden bahsediyorsun allah aşkına senin motorunun kalitesi erkuntun başarısıdır boş laflara tokuz... demişsinya (erkuntcularda bu kadar ovmesın herkes neyın ne oldugunu bılıyor) ewt herkes bilmiyo ama BİLEN BİLİYO !!!!dogancayırlı link=topic=7086.msg320387#msg320387 date=1294086839' Alıntı:bırakın arkadaslar su aptal insanlarla tartışmayı tarıhı 1 asır olan traktorle 5 yıllık gecmısı olan traktoru nıe kıyaslıyosunuz,bırakın gecsın sameyı sız yakıta bakın dayanıklılıga bakın motor kalıtesına bakın.bızde gorduk erkuntu buralarda.herkesın kendı malı en iisidır ama same ve deutzuda boklamayın,pıyasada olan traktorlerın içinde ılk 3te yer alır.bizim insanımız bellemıs nh,mf yıllardır aynı.bu markaların bu denlı tutulmasının sebebı koç ve uzel gıbı turkıyede soz sahıbı olan guclu sırketlerın kendı traktorlerını satmak için dıger traktorlerı yıllar once turkıyeye gırmelerını engellemıslerdır.sımdı butun traktorler gırmeye basladı.nh ve mfyı boyayıp susleyıp ciftcıye dayıyorlar
.sadece mf ve nh mı var.hayır jd,zetor same,deutz,fendt bu traktorler daha kalıtelı.erkuntcularda bu kadar ovmesın herkes neyın ne oldugunu bılıyor.sermayesı turk olabılır,yerlı traktorde olabılır ama dunya devı markalarıda egolarınız için kotulemeyın. ben sahsen yakıt,konfor,dayanıklılık ve performans acısından ıthal traktor tercıh edıyorm.bıkere td95 aldım ve acısını 5 yılda odedım
ewet bencede kilitlenmeli uyrra*-*-yanlız adam link=topic=7086.msg320912#msg320912 date=1294225225' Alıntı:bence artık konu kilitlenmeli boşu boşuna tartışmalara yol açaçak gibime geliyor
same ve deutza motor yapacak olemıı. same ve deutz kendı motorları duruken erkunttan motor alacak sen kendı soyledıgıne ınanıyomusunaksazli link=topic=7086.msg320749#msg320749 date=1294173195' Alıntı:senin beş yıllık geçmişi var dedeğin ERKUNT same-deutz fahr a MOTOR YAPACAK perkıns e motor bloğu yapıyor sen neden bahsediyorsun allah aşkına senin motorunun kalitesi erkuntun başarısıdır boş laflara tokuz... demişsinya (erkuntcularda bu kadar ovmesın herkes neyın ne oldugunu bılıyor) ewt herkes bilmiyo ama BİLEN BİLİYO !!!!