ERKUNT SAME

Ynt: ERKUNT SAME

bu erkunt bütün reklamlarında massey fergusonu johndeereyi newholllandı sameyi kısacası bütün markaları deviriyo. akıllı olmak lazım arkadaşlar üstündeki motor fergusonla birebir aynı ama fergosondan iyi çekiyo. neden peki çünkü bunlar hep reklam. diğer markalarıda sürenler hep erkuntçular bilerek yapıyolar bunları... motor perkins şansıman başak önler çin kısacası erkunt toplama bir makina.

katılyom dediklerine çavuş
geçen bir arkadaş bir konu aştı erkunt ön şanzuman diye şanzumanı nereden ucuz buldularsa oradan almışlar motor desen perkıs
tamamı ile toplama mal kendilerinin purojelendirdiği bir şey yok gibi
aslında türk malı deniliyor ama hepsi dışarı bağımlı gibi duruyor aynı tofaş gibi

samedeutz44 link=topic=7086.msg331572#msg331572 date=1296240831' Alıntı:
bu erkunt bütün reklamlarında massey fergusonu johndeereyi newholllandı sameyi kısacası bütün markaları deviriyo. akıllı olmak lazım arkadaşlar üstündeki motor fergusonla birebir aynı ama fergosondan iyi çekiyo. neden peki çünkü bunlar hep reklam. diğer markalarıda sürenler hep erkuntçular bilerek yapıyolar bunları... motor perkins şansıman başak önler çin kısacası erkunt toplama bir makina.
duymayanlara . duyrulur bu arkadaş ERKUNT u çinmalı yaptı şanzımanıda başakmış.... kısacası buna sadece seningibi cahiller inanır SAMEDEUTZ44 nıckli arkadaşım böyle boş yazılarla klavyeni eskitme bence erkunt hakkında bilgilende öyle tartışmaya gir

eğer erkuntun ön çekeri carraro değilse ve motoru perkins değilse ve arkası erkunt başak değilse ben cahilim. ayrıca carraroyla anlaşmayı bozmuş ön çeker çin artık. ama benim dediklerim doğruysa sen zırcahilsin. duyurulur..

samedeutz44 link=topic=7086.msg364729#msg364729 date=1300793193' Alıntı:
eğer erkuntun ön çekeri carraro değilse ve motoru perkins değilse ve arkası erkunt başak değilse ben cahilim. ayrıca carraroyla anlaşmayı bozmuş ön çeker çin artık. ama benim dediklerim doğruysa sen zırcahilsin. duyurulur..
bana demoloji yapma arkadaşım daha dün bayiide gördüm normal carraro var üstünde kırk yılda bir foruma giriyorsun ondada ipe sapa gelmez muhabbet ediyorsun kendine gel arkadaşım slk-*-s

erkunt deutz la ORTAKLIK ımzalayacak buyuklukte bı fırma değil. taşaron bı fırma. eger bole bakarsak buyukluge same/deutz-fahr/lamborghini ve hurlimann birleşti. avrupanın en buyuk traktor uretıcılerı almanya da ortaklar artık... 5 yıllık bı fırma ıle koskaca bır devi(devleri) aynı kefeye koymakta mantık kurallarına aykırı. benım gorusum bu...

johndeere17 link=topic=7086.msg365065#msg365065 date=1300826111' Alıntı:
erkunt deutz la ORTAKLIK ımzalayacak buyuklukte bı fırma değil. taşaron bı fırma. eger bole bakarsak buyukluge same/deutz-fahr/lamborghini ve hurlimann birleşti. avrupanın en buyuk traktor uretıcılerı almanya da ortaklar artık... 5 yıllık bı fırma ıle koskaca bır devi(devleri) aynı kefeye koymakta mantık kurallarına aykırı. benım gorusum bu...
sen erkuntun geçmişini bi oku bakalım 5 yıllık mı 55 yıllıkmı erkunt 5 - 6 yıldır traktör üretiyor ama döküm ve yedek parça geçmişi bayaa eskilere dayanıyor... hem taşaron veya değil same -deutza parça üretecekmi sonuçta ona bak buda ülkemize bi katkıdır :8

Ya ne çok uzattınız bu konuyu arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz bırakın şu firma metetmeyi birbirinizi kırmaktan başka bir işe yaramaz. Bu forumda bulunan herkez tüm markaları araştırıp ona göre alıyor traktörünü

yanlız adam link=topic=7086.msg365384#msg365384 date=1300882054' Alıntı:
Ya ne çok uzattınız bu konuyu arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz bırakın şu firma metetmeyi birbirinizi kırmaktan başka bir işe yaramaz. Bu forumda bulunan herkez tüm markaları araştırıp ona göre alıyor traktörünü
hakılısın kardeş bu güne kadar hangi traktör fabrikası sahibi bu tür tartışmalara girdi biz burda tartışarak kazandığımız bir şeyde yok ancak birbirimizi kırıyoruz.

yanlız adam link=topic=7086.msg365384#msg365384 date=1300882054' Alıntı:
abi niye öyle diyon 3 aylık aldığı traktörü öve öve bitiremeyenler var sanki bana 2 motor birden alıncı üstün hizmet madalyası aldın hayrını görüyüm malının demiyolar çok haklısın

mustafagursacli link=topic=7086.msg365420#msg365420 date=1300885860' Alıntı:
abi niye öyle diyon 3 aylık aldığı traktörü öve öve bitiremeyenler var sanki bana 2 motor birden alıncı üstün hizmet madalyası aldın hayrını görüyüm malının demiyolar çok haklısın
ben aksini idda etmiyorum ama bazı şeyleri de kabullenmek lazım bi firma eğer hakkatten kendi çapında başarılı ise tebrik etmek lazım. bu A firmasıda olabilir B firmasıda olabilir AMA FORUMDA BAZI ARKADAŞLAR VAR VE BÖYLA KONULARA SANKİ İSYAN EDERCESİNE YORUM YAPIYORLAR VE İNSAN HALİYLE KAYITSIZ KALAMIYOR ....SAYGILARRRR

aksazli link=topic=7086.msg365759#msg365759 date=1300910493' Alıntı:
ben aksini idda etmiyorum ama bazı şeyleri de kabullenmek lazım bi firma eğer hakkatten kendi çapında başarılı ise tebrik etmek lazım. bu A firmasıda olabilir B firmasıda olabilir AMA FORUMDA BAZI ARKADAŞLAR VAR VE BÖYLA KONULARA SANKİ İSYAN EDERCESİNE YORUM YAPIYORLAR VE İNSAN HALİYLE KAYITSIZ KALAMIYOR ....SAYGILARRRR
senin gibi anayutlu 3105d gibi wan7ed gibi arkadaşlar var bi objektif bide 2 tane erkunt alıp mal varlığını her yazdığı şeyin altında açıklayan var insanlar size değil ona cephe alıyor valla adam beni buz gibi soğuttu insanların tepkisi ona

mustafagursacli link=topic=7086.msg365773#msg365773 date=1300911008' Alıntı:
senin gibi anayutlu 3105d gibi wan7ed gibi arkadaşlar var bi objektif bide 2 tane erkunt alıp mal varlığını her yazdığı şeyin altında açıklayan var insanlar size değil ona cephe alıyor valla adam beni buz gibi soğuttu insanların tepkisi ona
EĞİTİM ŞARRRT

mustafagursacli link=topic=7086.msg365783#msg365783 date=1300911518' Alıntı:
evet abi eğitim şart yaşı 30 a dayanmış gösteriş peinde olan insan var bide insanları küçük göreerek adamda 3105d var ona akıl veriyo bide
BİZE AKIL DEĞİL PARA VERİNNNNNNNN zuha-*-s zuha-*-s DİYECEKSİN SENDE