ERKUNT SAME

Ynt: ERKUNT SAME

tevfik3 link=topic=7086.msg160670#msg160670 date=1235994514' Alıntı:
[ftp=ftp://eh işte buda erkuntcuların marifeti diger traktörleri kötüleyecekler ya [/ftp] şyt-*-sa at-*-* at-*-* :S
ya sen neyin hesabını yapıon hayla ben diom sana motorlar eşit arada bir iki hp oynuo o kadar *098*- *098*-

delidolu11 link=topic=7086.msg160716#msg160716 date=1236002228' Alıntı:
ya sen neyin hesabını yapıon hayla ben diom sana motorlar eşit arada bir iki hp oynuo o kadar *098*- *098*-
bu motor lar eşitse bende hiç bişey demiyorum işinize gelirse eşit işinize gelmesse deyil bur da herkes söylüyo bayinin getirdigi traktör ler digerlerinden farklıdır diye ayrıca same 70 lik yazmışlar *098*- *098*- :)allah biliyo bişey demiyom...[sup][/sup]

tevfik3 link=topic=7086.msg161075#msg161075 date=1236093152' Alıntı:
bu motor lar eşitse bende hiç bişey demiyorum işinize gelirse eşit işinize gelmesse deyil bur da herkes söylüyo bayinin getirdigi traktör ler digerlerinden farklıdır diye ayrıca same 70 lik yazmışlar *098*- *098*- :)allah biliyo bişey demiyom...[sup][/sup]
len atıp durma motoru ne galerisi motorlar köylünün iyi baq bakam hiç galeri motoruna benziomu heryeri leş gibi :D

zuha-*-s noo*-*- erkunt ta ciftcide nevarsa o baska traktör yok. ayrıca baskasının degil kendi ülkene ait lisansı traktörü tutmalısın. uyrra*-*- yerli malı yurdu malı herkes onu kullanmalı. anlş-*s

sor2073 link=topic=7086.msg161084#msg161084 date=1236094864' Alıntı:
zuha-*-s noo*-*- erkunt ta ciftcide nevarsa o baska traktör yok. ayrıca baskasının degil kendi ülkene ait lisansı traktörü tutmalısın. uyrra*-*- yerli malı yurdu malı herkes onu kullanmalı. anlş-*s
nereden yerli malı yurdun malı her tarafı toplama üstünde erkunt yazıyo diye yerli malı mı oluyo tamam her parcasını üretsinler ondan sonra konuşalım sesimiz çıkmaz ozaman
ama o same neden çekemiyo pullugu bu işte bi iş var birde 70 lik same diyolar 55 lige
bilmesekde çocuk gibi kandırsalar hava filitresi yok ki 70 lik olsun

tevfik3 link=topic=7086.msg161830#msg161830 date=1236279402' Alıntı:
nereden yerli malı yurdun malı her tarafı toplama üstünde erkunt yazıyo diye yerli malı mı oluyo tamam her parcasını üretsinler ondan sonra konuşalım sesimiz çıkmaz ozaman
ama o same neden çekemiyo pullugu bu işte bi iş var birde 70 lik same diyolar 55 lige
bilmesekde çocuk gibi kandırsalar hava filitresi yok ki 70 lik olsun

Ben teferruata girmeyeceğim ama şimdi Erkunt ' ada Toplama diyemezsin Sadece motoru ithal oda tam ithal değil erkunt onu kendi fabrikasında üretiyor yalnızca perkinsten lisans almış diger yerleri hep kendi üretimi...
He şanzumana ZF diyorlar ama o konuda fazla bir bilgim yok ama akıllaca düşünülürse o şansumanın dökümünüde Erkunt yapıyordur çünkü adamların döküm fabrikası varken niye başka birinden döküm alsınlar...

arkadaslar erkunt sanzıman ve hidirolikte kendi lisanslı sanzımanını kulanıyor.bunuda www.erkunttarim.com.tr den ögrene bilir ve ne kadar yanlış yaptıgınızı anlar ve TÜRK malı oldugunu daha iyi anlarsınız.    alk-*s  ??*-s kafanız daki soru işareti kalmaz. cidd*-*-*

arkadaşlar aranızda bilenler vardır erkunt büyük döküm firmasıdır.yurt içi ve yurt dışına döküm yapmakta ve karşılığında traktör parçaları almaktadır.kendi lisanlı parçaları var.bence hiç kimse kendi markasını öğmesin yaptığa işe baksın derim.kalp kırmaya değmez. ha türk ha alman ha italyan.........

ya bırakın bu işleri bende 85 lik same war 2008 de aldım torklu olanından warsa güvenen 85 likle takalım ben güveniyorum traktörüme same leri o kadarda kötülemeyin

arkadaşlar niye anlamak istemiyorsunuz bilmiyorum, tamamen yerli traktör araba kamyon vs.üretiyoruz ,bunu kimse inkar edemez ancak kalıbyla, projesiyle lisanslı bir şeyimiz yok hepsi kopya tamam biz üretiyoruz ama hep alıntı bize ait bitane motor gösterin bana

resmen reklam bu. 55 lik same kullandım 60 geç 70 lik erkunta filan slm vermez.birde samenin şöförü şöför değil.erkunt 60 hp güçünde same ise 55 hp güçünde... farkı siz görün forumda görmedinizmi 80 lik erkunt daha at arabasını çekemiyor...deki 60 lık... geç babam bu işi... resmen reklam bulmuşlar çocuğu reklam yapıyorlar.

arkadaslar erkunt 60=58  70=68  80=75bg gucunde.
adamlar bg felan degil seridiye böyle cekiyo diyo.
sahibi bile düşük bg de yüksek cekiş diyede idalı.

arkadaşlar erkuntlar iyi güzel kendi yapımımız birşey dediğimiz yok
ama bazen okadar çok abartılıyorki olmaz bukadarbizim burada da var 70 lik görüyoruz işçiliğini yakıtıda okadar az değil
Yani kurttan aslan çıkarmaninda bir anlamı yok

arkadaşlar erkunt same olayını sizler için gercek ten test edecem.. explorer 85t de var kuzenimde bizdede erkunt servet 80t ikiside tek çeker.. tarlada ikisininde performansını kayt edicem aynı tarlada bende merak ediyorum acıkcası.. sameyi çok kullandım erkuntu pek fazla kullanmadık daha ama erkunt patinaj etmiyor hiç.. same de radyal tekerler var ama yinede kuruda cekmiyor iyi çamurda cok iyi cekiyor.. same 85bg 328nm torku var erkunt 75bg 291nm torku var denk degiller teknik olarak ama tarla performansına bakıcaz.. erkunt şu ana kadar tam denemedik ama cok az yakıyor.. samede az yakıyor iş de. erkunt cok daha seri same den.. same 30km hız yapıyor erkunt 43km.. gerisi tarlada belli olacak..