...:::ERKUNT&TIR:::...

• Konbuyu başlatan kuyucakli_26
  • Başlangıç tarihi
K

kuyucakli_26

...:::ERKUNT&TIR:::...

http://www.youtube.com/watch?v=Lt0WK-gxscE

[glow=red,2,300]ARKADAŞLAR BİZİM İNŞALLAH İLERİDE ALACAĞIMIZ TRAKTÖR BELLİ OLDU....ERKUNT SERVET 80...TL A NIN YANINA MAVİSİNDEN YAKIŞIR DİYE DÜŞÜNÜYORUZ BABAMLA...[/glow]

: ...:::ERKUNT&TIR:::...

Valla arkadaşlar benimde hoşuma gidiyor...İlerde motor almaya karar verirsek ve 75 hp olacaksa eğer Erkunt neden olmasın :D

K

kuyucakli_26

[glow=red,2,300]YOK ASLA PİŞMAN OLACAĞIMI ZANNETMİYORUM...[/glow]

K

kuyucakli_26

[glow=red,2,300]YA ARKADAŞLAR KÜÇÜCÜK SEBEPTEN DOLAYI BİRBİRİNİZ KIRMAYIN TL A NIN YANINA 3 SİLİNDİRLİ TRAKTÖR ŞART...BİZDE BABAMLA ERKUNT ' A KARAR VERDİK...[/glow]

zaten adamın tlası var ne geerk var çok yakacak traktöre ufak olsun yeter ayak işlerinde kullanırlar bence isabetli bir karar olmuş mazot ağacı olacağınıza ufak birşey almak en akıllıcası

Ynt: ...:::ERKUNT&TIR:::...

img7935lt3.jpg

bendede var bu traktörün 70liği hiçte pişman olmaz sın güzel bir traktör mozatuda az yakıyo çekişide güzel alacaksan 80 liğini ve patates pancar serisini al benim fikrim

sa arkadaslar ben denızlı-usak erkunt ana bayıısıyım erkunt traktor bu sene patlama yapacak bayılıgı alalı 2 ay oldu 18. satısımı yaptım. gelecegın traktoru erkunt bence cunku hem cekı yonunden olsun hemde yakıt yonunden. zf sanzuman war,penkıns motor ee daha ne olsun bı traktorde...

Son Gönderiler

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt