Erkunt traktör denemelerinden fren testi.

Ynt: Erkunt traktör denemelerinden fren testi.

güzel paylaşım semih başlamışsın artık erkunt paylaşmaya erkuntcu oldun hadi balım :D

valla adam iyi tutundu içinde iyi fren sistemi ve dingil sistemi var tabi kac kere daha aynısından yapılabilir bilinmez:)))

O ne WAlla benım taksının frenlerı o şekıl tutmuyor :d

bende deniyorum boyle 4. vitesle giderken çift çekeri indiriyorum son hızla giderken frene bastımmı oldugu yerde kalıyo agır makina oldugundan :) paylaşım için tşkler helal erkunt :)

ertac sahın link=topic=39204.msg339250#msg339250 date=1297455082' Alıntı:
ben boyle traktor kullanmayı hep ıstemısımdır ... ;D
kardeşim bende istiyorum böyle kullanmayı ama ford izin vermiyo kesin bi yeri kırılıyo:) Erkunt özlemi baksana

GENÇ EYMIRLİ link=topic=39204.msg339482#msg339482 date=1297505795' Alıntı:
kardeşim bende istiyorum böyle kullanmayı ama ford izin vermiyo kesin bi yeri kırılıyo:) Erkunt özlemi baksana

bızım traktorle boyle frene bassam dursammı durmasammı dıye once dusunuyor ;D

Koy ver gitsin:). Elbet bi yerde durur:) bayırlarda geri geri bi yere dayanmayinca durmuyo ford:) Erkunt illede Erkunt

valla öle kardes dedın gibi fordlar öyle tır balatası çaktırdık yıne kar etmedı en sonun sattık :D

GENÇ EYMIRLİ link=topic=39204.msg339497#msg339497 date=1297508215' Alıntı:
Koy ver gitsin:). Elbet bi yerde durur:) bayırlarda geri geri bi yere dayanmayinca durmuyo ford:) Erkunt illede Erkunt

bende baktım fıattan hayır yook ... gıttık pıston frenlı romork aldık da rahat ettık...

JOSEPH link=topic=39204.msg339501#msg339501 date=1297508762' Alıntı:
niyekı fiatın frenlerı gayet güzel tutuyor

bızım kı 87 (55 46) model fazla da sanayıye ugramayız ...tutuyor da erkunt gıbı degıl nede olsa yıpranıyor...