Eskişehir'e bugün yağan yağmur 27.04.2014

[size=10pt]
Arkadaşlar bugün öğleden sonra saat 1-3 arası çok güzel yağmur yağdı çok özlemişim böyle yağmur yağmasını doyasıya izledim ve sizin içinde biraz görüntü aldım. Allah ' ım hayırlı bol bereket nasip etsin.
[/size]

Eskişehir ' e yağan yağmur

Ynt: Eskişehir'e bugün yağan yağmur 27.04.2014

Maşallah güzel yağmış burdada yağdı ama bu kadar yok tarlalara bakmadım belkide tarlalarda yağmamıştır bile hiç belli olmaz :)

Eskişehire güzel yağdı ama bizim köyde az birşey yağdı geçti.Hava kapalı inşallah devami gelir.

Bugun bende eskisehirdeydim yagis muntazamdi. Her düşen damla gönlüme huzur getirdi. Ama bizim köyde damla yokmuş. :(

Bizim köyede çok güzel bir yağış oldu Allah ' a çok şükür İnş olmayan yerlelerde yağar tam bir sene 12gün sonra böyle yağış aldık bizim köyde 4 parmak var yan köyde yağmadı gibi sulamaya ara verdik )))

bizim buralara ciseledi gecti .. hava kapalı inşallah devamı gelir .. ekinlerin durumu hiç iç acıcı degil.. sulamaya devam !!

bizim köydede bi parmak falan yağdı insallah devamı gelir biz yine sulamaya devam

Ankaraya da iyi yağmur yağdı ama şuan hiç yağmamış gibi mevlam herkese hayırlı yağmurlar nasip etsin.

Eskişehire şimdi yine güzel yağmur yağıyor. Allahım hayırlı bol bereket ihsan eylesin her yere.