(Firari11) Benim Yeni İşcileri Sana Yardıma Gönderem mi McCormick' le :D :D

Kardeş bu İşciler yeni geldi bende fazlası ile var istiyosan ayçiçeğine yardıma gönderirim ama bedava değil tabi ;D ;D ;D ;D

Ynt: (Firari11) Benim Yeni İşcileri Sana Yardıma Gönderem mi McCormick' le :D :D

kardeş bana lazım işçi bana göndersen olmazmı yöğmiyelerininde 2 katını versem :)))

Ynt: (Firari11) Benim Yeni İşcileri Sana Yardıma Gönderem mi McCormick' le :D :D

alim1903 link=topic=34679.msg295697#msg295697 date=1284572722' Alıntı:
kardeş bana lazım işçi bana göndersen olmazmı yöğmiyelerininde 2 katını versem :)))

tamam kardeş verelim de .ne işinde kullancan işcileri sağ salim geri isterim ama :D :D

hayat güzel bodrum güzel deniz güzel şiş kebap güzel mccormik güzel KIZLAR GÜZEL.... :)))

2. resimdeki motorun panjur ve far diyzanları maske gibi sert bakışlı bişiçikler olmuş yaw değişik :S :D
işçilere gelince diyecek bişi yok arada toplada gel bn bulurum onalara yapacak iş :D

emreakkas007 link=topic=34679.msg295715#msg295715 date=1284575825' Alıntı:
ali uzaga gonderme burdur antalya arası ısa bana gonder:D

tamam emre oraya da uğrasınlar sonra sağ gelmezler gali eve :D :D

nh link=topic=34679.msg295727#msg295727 date=1284577140' Alıntı:
2. resimdeki motorun panjur ve far diyzanları maske gibi sert bakışlı bişiçikler olmuş yaw değişik :S :D
işçilere gelince diyecek bişi yok arada toplada gel bn bulurum onalara yapacak iş :D

traktöre fazla bakan olmuyo genelde :D
tamam kardeş sen iste :D

abooo işci sıkıntısınıda çözdük ortak :D şimdi benimkiler ayçicek tarlasından geldi.havuza indiler :D yrn 1-2 tane daha gönder. :D mccorminck göndermene gerenk yok :D

firari11 link=topic=34679.msg296026#msg296026 date=1284768002' Alıntı:
abooo işci sıkıntısınıda çözdük ortak :D şimdi benimkiler ayçicek tarlasından geldi.havuza indiler :D yrn 1-2 tane daha gönder. :D mccorminck göndermene gerenk yok :D

tamam ortak senin işciler dinlendikten sonra gönder yarın ben çift sürecem yardım edeviriler :D tabi gül gibi işcileri buldun netcen mccormick ' i çakalsın ortak :D :D ;D

hiihihi :D bize böyle işci olsun orti dağ taş sürerim vala :D ağrı dağının tepesini bile sürerim :))

firari11 link=topic=34679.msg296340#msg296340 date=1284918539' Alıntı:
hiihihi :D bize böyle işci olsun orti dağ taş sürerim vala :D ağrı dağının tepesini bile sürerim :))

ahahha :D ortak ben everest tepesine çıkarım..ama çıkamıyacağımız için onlar başka bi yere çıkarlar artık ;D ;D ;D

ohoo ortak bu kadar işci oldukdan sonra traktöre ne gerek var birertane kürek kazma hadin bakem D: