Ford 3610s bakımdan çıktı masraf 2000 tl...

dün topladık traktörü arkadaşlar yaptıklarımızı özet geçeyim kapak taşlama segmanlar değişti pompanın kömürleri yanmış aynı zamanda mazotta kaçırıyodu komple contaları değişti enjektör memeleri yanık çıktı yenilendi devirdaim dağılmış yenilendi hava filtresi kazanı komple değişti radyatör komple yeni takıldı viteslerde boşluk vardı vites kapağı yenilendi kuyruk mili kapağındanyağ kaçırıyodu tornada elden geçti debriyaj ve frenlerde boşluk var aynı zamanda yağ kaçırıyodu mil komple yenilendi burçları ve keçeleri değişti en son olarakta şanzıman ve difransiyel yağları komple değişti allah ömür verirse uzun süre gider bu bakımla inşallah...
http://youtu.be/VHBkjHTSA0A

Ynt: Ford 3610s bakımdan çıktı masraf 2000 tl...

aynen ses cıgerden gelıor aynen bn 54 c ile camura saplanmıstım camurda hareket ederken motorun sesı o kadar temzı cıkıyordu kı yanı bakımdan yenı cıktıgı aanlasılıyordu yanı sesden :)

inş bişey istemesin zaten kardeşim kış günü beni zora soktu zaten. ama muhteşem oldu sanki benim traktör gitti yeni traktör geldi yerine

üsame link=topic=62992.msg706473#msg706473 date=1361481882' Alıntı:
Al sana sıfır Ford :)
Güle güle kullanırsın inşallah.
aynen öyle.. sağol kardeşim

maşallah bu kadar bakımı 2000 Tl ye nasıl hallettiniz hayret? :S bils-*- alk-*s

hayırlısıyla kullanmak nasip olur inşallah. kontak açıkken yağ lambası yanmıyordu galiba ben öyle gördüm.

Maşallah abi,yeni gibi değil yeni olmuş çıkmış..Bütün yaz çalışır masrafını çıkarır bu bakımla .Kazasız belasız inşallah..

Bütün bakımlar yapılmış fiyatta gayet uygun olmuş , ford yenilenmiş güle güle kullanın.Paylaşıma tşk.