Geçen Yıldan Bir Video - Bizim Koyunlar ve Kuzular :)

Videonun kalitesi yüksekti ama Youtube 'a atınca bozuldu arkadaşlar, kusura bakmayın. :) Geçen yıl herg için köye gittiğimde çekmiştim, bilgisayarı kurcalarken buldum paylaşayım dedim. Kısa bir video zaten.
O günlerde çok yağmur yağdığı için her taraf çamurdu ve bir türlü de herge başlayamıyorduk. Koyunların kirli olmasının sebebi o yağmurlar. Koyunlar otlamaya çıkınca üstlerini başlarını batırıp geliyorlar işte. :D Kuzular burada daha 1,5 aylık falan. :)

İyi seyirler.

Koyunlar ve Kuzular (Uzunyayla - Dikilitaş)

Ynt: Geçen Yıldan Bir Video - Bizim Koyunlar ve Kuzular :)

video çekeceğine kuzulara annelerini bulmaları için yardım etsene ))) bereketli sürüler ;)

doganbey1 link=topic=43430.msg400187#msg400187 date=1305381706' Alıntı:
:( izleyemiyom ki. Neyse abi eline sağlık.

Video yüklendi Doğancan, sende niye görünmüyor acaba. :S

erdal600 link=topic=43430.msg400188#msg400188 date=1305381767' Alıntı:
masallaş ne kadar cok kuzu var oyle

Sağol kardeş, yanlış hatırlamıyorsam geçen yıl 300 kadardı doğuran koyunların sayısı, ikiz de olunca kuzu 400 ' ü geçiyor haliyle. :)

Ağır Abi link=topic=43430.msg400191#msg400191 date=1305381973' Alıntı:
video çekeceğine kuzulara annelerini bulmaları için yardım etsene ))) bereketli sürüler ;)

Muhtarım kendi hallerine bırakıp biraz doğal yollardan bulmalarını sağlamak lazım, yoksa alışıyor peşini bırakmıyor haylazlar. :D Zaten videodan sonra ilgilendim bulamayan bir kaç ufaklıkla. :) Teşekkür ederim, hepimizin sürüsü bereketli olsun inşallah. :)

Ben okul ağından giriyom abi. MEB yasaklamış tüm video siteerini. Upload sitelerini. :(

doganbey1 link=topic=43430.msg400196#msg400196 date=1305382546' Alıntı:
Ben okul ağından giriyom abi. MEB yasaklamış tüm video siteerini. Upload sitelerini. :(

:D Anladım kardeş, ben de üniversite 1. sınıftayken okulda aldığımız bilgisayar dersindeyken girerdim Youtube ' a falan ama DNS ayarlarını değiştirmeden açmıyordu o da . şety*-*

Bende vınn da var ama vınn kotası bitti 65 lira fatura geldi :D şimdi kaldım karşıdaki okulun netine. Eskiden ne güzel giriyordu. Şimdi tümünü yasakladı ya. :D

doganbey1 link=topic=43430.msg400200#msg400200 date=1305382810' Alıntı:
Bende vınn da var ama vınn kotası bitti 65 lira fatura geldi :D şimdi kaldım karşıdaki okulun netine. Eskiden ne güzel giriyordu. Şimdi tümünü yasakladı ya. :D

Haa sen bir de arakçısın yani, okulun wireless ' ından tırtıklıyon. zuha-*-s

Tabikide abi :D uyanık olacan yoksa mokoko :D