[Gopro] Ares 4'lü Pulluk ile Sürümde

Merhaba arkadaşlar, normalde bu videoyu ayçiçeği teslimatıyla aynı gün çekmiştim ama düzenlemeye vakit bulamadım. Neyse. 4 ' lü pullukla sürmemizin nedeni 5 ' lilerin tahtalarının yeni değiişmiş olması ve babamın onları aşındırmak istememesiydi :) o yüzden 4lüleri taktık. Rahat bir sürüm oldu.Tarlanın yarısı biraz daha yaştı ve Ares ' i tuttu biraz. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler. :)

http://youtu.be/ogWwgipTPWE

Ynt: [Gopro] Ares 4'lü Pulluk ile Sürümde

Kolay gelsin Berkgil.Sahne geçişleri biraz uzun olmuş.Haliyle videoda on dakikayı geçmiş biraz kısa olsa daha iyi olur bence.Yerde helva gibi hee :))

Süper paylaşım Berk. ARES ' te GoPro ' da süper iş çıkarmış. Vidyo avrupai olmuş. Artık bol bol ARES ' i bu çekimlerde görürüz. Yada ARION ' u...;)

sebazios link=topic=77972.msg922634#msg922634 date=1411936366' Alıntı:
Ah şu Areslerin bir de turu olsa, aynı Kubota :D

Dönmüyor abi dönmüyor :D şaka maka shuttledan telafi ediyor onu ya :D

alper4u link=topic=77972.msg922604#msg922604 date=1411931975' Alıntı:
Kolay gelsin Berkgil.Sahne geçişleri biraz uzun olmuş.Haliyle videoda on dakikayı geçmiş biraz kısa olsa daha iyi olur bence.Yerde helva gibi hee :))

Alper abi 2 saatlk kayıt 10 dakkaya indi ancak bu kadar oluyor. Yakında müzik ritmine göre sahne değişimini denicem. o zaman daha akıcı bir film olabilir inşallah.

alipasalierkan link=topic=77972.msg922605#msg922605 date=1411932049' Alıntı:
Süper paylaşım Berk. ARES ' te GoPro ' da süper iş çıkarmış. Vidyo avrupai olmuş. Artık bol bol ARES ' i bu çekimlerde görürüz. Yada ARION ' u...;)
İnşallah abi hayırlısıyla şu yetkili Enka abilerini ikna edebilirsek.

Teşekkürler arkadaşlar :)

<<B.Özyurt>> link=topic=77972.msg922636#msg922636 date=1411936531' Alıntı:
Dönmüyor abi dönmüyor :D şaka maka shuttledan telafi ediyor onu ya :D

Teşekkürler arkadaşlar :)

Shuttle ' ı farkettim de fesatlığımdan ses etmedim..

Benim sol kol, sağa göre 3cm kalınlaştı :D

Çok Güzel Olmuş Abi. Güzel Paylaşım.. ;)

Bu Arada Tarlada da Sosyal Medyadan Kopmuyorsun :)